2013-03-24 21:45:47
Φωτογραφία για Πάτρα: Χωρίς νερό αυτή τη φορά το Σαραβάλι - Tι λέει η ΔΕΥΑΠ
Βλάβη σε αγωγό της ΔΕΥΑΠ που υδροδοτεί τη δεξαμενή Σαραβαλίου σημειώθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα με αποτέλεσμα να διακοπεί η ροή νερού στην περιοχή. Ο αγωγός, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Κωνσταντίνο, έσπασε και από τις 4 το απόγευμα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ βρίσκονται στην περιοχή και αποκαθιστούν τη βλάβη.

Επί τόπου βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Αντώνης Κότσαλης, ο οποίος συντονίζει την προσπάθεια προκειμένου να υδροδοτηθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η περιοχή.

Η εκτίμηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή (21.00) είναι ότι σε δύο περίπου ώρες θα έχει αποκατασταθεί η βλάβη και δύο ώρες μετά την αποκατάσταση, θα έχει ολοκληρωθεί και η πλήρωση της δεξαμενής προκειμένου να έχουν νερό όλα τα σπίτια.

Η ΔΕΥΑΠ ζητά την κατανόηση των πολιτών καθώς πρόκειται για έκτακτη βλάβη στο δίκτυο για την οποία δεν θα μπορούσε να υπάρξει πρόβλεψη ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.

Σημειώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Κότσαλης βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή των Βραχνείκων ώστε να επιτηρήσει τις βλάβες που είχαν σημειωθεί στον αγωγό, ενώ την ερχόμενη Τρίτη θα κάνει αυτοψία και στην περιοχή του Σαραβαλίου προκειμένου να υπάρξει συντονισμός για την αποφυγή- όσο το δυνατόν- παρομοίων προβλημάτων στο μέλλον.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λύσσαξαν οι δοσίλογοι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λύσσαξαν οι δοσίλογοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ