2013-03-26 09:02:03
Φωτογραφία για Λαμία: Λήστεψαν πρατήριο στα Γαλανέικα - Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δραπέτες
Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 10:00΄ το βράδυ της Δευτέρας στο πρατήριο, που βρίσκεται απέναντι από το Πανεπιστήμιο (πρώην Ακαδημία) επί της οδού Παπασιοπούλου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LamiaReport η 32χρονη υπάλληλος ένας αδύνατος άντρας, που φορούσε μπλε φόρμες, κόκκινο κράνος και γυαλιά, μπήκε μέσα ξαφνικά. Στα χέρια του κρατούσε μια τσάντα από σούπερ μάρκετ, μέσα από την οποία έβγαλε ένα πιστόλι το οποίο έβαλε στο κεφάλι της σοκαρισμένης γυναίκας και ζήτησε τα χρήματα.

Η υπάλληλος του έδωσε 250 ευρώ που είχε στο ταμείο. Ο ληστής αγριεμένος φώναξε >. Η υπάλληλος τρομοκρατημένη του έδωσε και τις υπόλοιπες εισπράξεις, περίπου 2400 ευρώ. Ο ληστής έφυγε με τα πόδια όπως ήρθε.

Η 32χρονη υπάλληλος του πρατηρίου δεν μπόρεσε να καταλάβει αν ήταν Έλληνας η Αλβανός. , είπε η 32χρονη στο LamiaReport. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες για τους 5 Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που από χθες βράδυ σκόρπισαν τον τρόμο στη Λαμία.

έλεγε αξιωματικός της αστυνομίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ