2013-03-26 11:13:21
Φωτογραφία για «Καταδρομική επίθεση χωρίς προηγούμενο», αναφέρουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές Τρικάλων
«Το σωφρονιστικό σύστημα ή κατ’ άλλους σύστημα κράτησης έδωσε ότι είχε να δώσει και είναι φανερό πλέον ότι έχει καταρρεύσει και πρέπει να επαναδιατυπωθεί σε άλλη βάση», τονίζουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Τρικάλων με αφορμή την απόδραση των 11 κρατουμένων «Το έχουμε επισημάνει εδώ και αρκετό καιρό και αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί κάποιοι υπεύθυνοι δεν θέλουν να το αντιληφθούν», συμπληρώνουν.

«Η καταδρομική τύπου επίθεση που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά των ελληνικών φυλακών, μας δημιουργεί την πεποίθηση ότι αυτοί που έλαβαν μέρος είχαν στρατιωτική εκπαίδευση και ήταν αποφασισμένοι να φέρουν εις περάς τον σκοπό τους αδιαφορώντας για οποιαδήποτε απώλεια ανθρώπινων ζωών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κάνουν επίσης λόγο «φανταστικά σενάρια που ακούστηκαν από διάφορους παράγοντες εκτός του καταστήματος και έλεγαν ότι υπήρχαν οπλισμένοι κρατούμενοι στις ταράτσες και πυροβολούσαν προς πάσα κατεύθυνση». Σημειώνουν τέλος ότι αυτά τα σενάρια προκάλεσαν μεγάλη σύγχυση και αποπροσανατόλισαν τελικά τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν δραματικά οι έρευνες εντός και εκτός του καταστήματος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ