2013-03-26 15:08:07
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΕΠΟΒΙΤΣ... ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ
Με βάση δημοσιεύματα της Σερβίας ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας είναι οι δύο ομάδες που έχουν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό της Παρτιζάν Μάρκο Σκέποβιτς.

Νέα διάσταση στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μάρκο Σκέποβιτς δίνουν τα Σερβικά ΜΜΕ, βάζοντς στο παιχνίδι διεκδίκησης του Σκέποβιτς και την Μπεσίκτας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ολυμπιακός και Μπεσίκτας θέλουν τον Σκέποβιτς».

Την ίδια στιγμή, δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι οι ιθύνοντες και των δυο συλλόγων εξέφρασαν την λύπη τους για τον τραυματισμό του παίκτη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Εθνικής Σερβίας με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον ταλαντούχο φορ να μην αγωνίζεται ούτε στο αποψινό παιχνίδι με την Σκωτία.

Επίσης, σημειώνουν ότι το κόστος μεταγραφής του 23χρονου φορ δεν ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πολύ καλές σχέσεις που έχει πλέον με την Παρτιζάν από την μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ