2013-03-26 22:11:32
Φωτογραφία για ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - Συνέναιση Διοίκησης και Αντιπολίτευση για να αποφύγουν τη σύλληψη πρόεδροι Ν. Π για χρέη του Δήμου...!!!
 Προσωρινή λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την απειλή προσωποκράτησης πρώην προέδρων της ΔΗΚΕΠΑ και του ΚΕΚ του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας δεσμεύτηκε να βρει ο δήμαρχος της πόλης Λουκάς Τζανής, κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 

Το θέμα έθιξε στην προ ημερησίας διάταξη συζήτηση ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ζαχαρίας Ζούπης, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε πως σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Τσούτσα και Μαρία Μαΐλη, του αποκάλυψαν πως δεν πρόκειται να προσέλθουν στην συνεδρίαση, υπό το φόβο της σύλληψης…!

«Δεν έχουν έρθει συνάδελφοι, γιατί φοβούνται μην συλληφθούν για χρέη σε εφορία, ΙΚΑ κ.λ.π. Καλές οι ηρωικές πράξεις, αλλά οι πρόεδροι πρέπει να στηρίζονται. Θα ικανοποιηθούν οι ρυθμίσεις, για να ξεμπλοκαριστούν οι άνθρωποι;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο κ. Ζούπης.

Τζανής


Απαντώντας, ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής σημείωσε μεν πως έχει βρεθεί προσωρινή λύση, εντούτοις κατέστησε σαφές πως χρειάζεται πίεση για συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση, που θα ξεμπερδέψει άπαξ δια παντός το πρόβλημα με τέτοιου είδους επιπτώσεις σε στελέχη που υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Αύριο το πρωί λύνεται προσωρινά το θέμα της προσωποκράτησης, όχι μόνο των συναδέλφων, γιατί υπάρχουν και συμπολίτες μας που έχουν υπηρετήσει πρόεδροι στις επιχειρήσεις. Επιτέλους, όμως θα πρέπει να βρεθεί και μια νομοθετική διάταξη, να τελειώνουνε τα φυσικά πρόσωπα, που υπηρετούν την Αυτοδιοίκηση, από τέτοιου είδους παρενέργειες, φοβίες, άσχημες και επώδυνες επιπτώσεις», ήταν τα λόγια του κ. Τζανή.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ