2013-03-31 19:27:33
Φωτογραφία για Νικητής μόνο ο κόσμος της...
Μια κανονική ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα να μένει ικανοποιημένη όταν δεν νικά. Πριν ξαναγίνει κανονική όμως, η «Ένωση» πρέπει να επιβιώσει. Με μόνο πράγμα αυτό στο μυαλό της, λοιπόν, η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό.

Η φανερή προτεραιότητα των δυο ομάδων στο να μη χάσουν έφερε κακό ματς στη Βοιωτία, αλλά από έναν πολύτιμο πόντο σε αμφότερους.

Κάτι που μοιάζει δίκαιο, λαμβάνοντας υπόψη πως η «Ένωση» είχε την υπεροχή, αλλά και οι γηπεδούχοι δοκάρι στο 16’ με τον Χοσέμι.

 Πιο αναλυτικά:

Το ματς είχε ρυθμό, είχε ένταση, αλλά είχε και σφιχτές άμυνες. Λογικό, αφού διακυβεύονταν πολλά. Είναι χαρακτηριστικό πως πέραν των δύο ευκαιριών που είδαμε στο πρώτο μέρος, η συνέχεια ήταν... δραματικά άγευστη.

Γεμάτο κέντρο, πολλά λάθη και ο Γιάννης να φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη με αποτέλεσμα τα λεπτά να κυλούν βασανιστικά και το 0-0 να παραμένει. Απαντες περίμεναν ποια από τις δύο ομάδες θα ρισκάρει. Η ΑΕΚ προσπάθησε να βγει μπροστά και να απειλήσει από το 75' και μετά, ενώ ο Λεβαδειακός πήρε την κατοχή και έψαξε τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Κωνσταντόπουλου.


Ο Λίνεν ρίσκαρε, αλλά στις καθυστερήσεις, οπότε έκανε μια τρύπα στο νερό. Εβαλε τους Σταματή και Φουρτάδο στο ματς, ο χρόνος όμως δεν έφτανε για να αλλάξει κάτι. Το τελευταίο σφύριγμα έδωσε από ένα βαθμό σε Λεβαδειακό και ΑΕΚ, ο οποίος όμως δεν δίνει σιγουριά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στις καθυστερήσεις, ο Φούντας αποβλήθηκε με δύο κίτρινες και θα χάσει μόνο ένα παιχνίδι από τα υπόλοιπα τρία και όχι δύο, αφού η πρώτη κίτρινη ήταν η έβδομή. Για τον ίδιο λόγο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη δευτερόλεπτα αργότερα και ο Χοσέμι.

Το αξιοσημείωτο του αγώνα, ήταν εκπληκτική η παρουσία του λαού της ΑΕΚ στο γήπεδο, με συνεχές  τραγούδι, στο πέταλο που είχε γεμίσει ασφυκτικά. goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ