2013-03-31 19:30:31
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός έσπασε κάθε... αρνητικό ρεκόρ...
Σουτάροντας ΜΟΝΟ τρίποντα στην τελευταία περίοδο, μόνο που ο Πανιώνιος τα έβαζε και τον έριξε στο καναβάτσο (63-56)!

Οι «κυανέρυθροι» ανέκαθεν ήταν εκτελεστές των «αιωνίων». Πότε του ενός και πότε του άλλου... Άλλοτε τους δυσκόλευαν κι άλλοτε τους... νικούσαν. Και με το... ένα δέκατο του προϋπολογισμού του Παναθηναϊκού κατάφεραν να τον νικήσουν και να επιβεβαιώσουν ότι ξέρουν να βάζουν «φωτιά» σε τέτοια παιχνίδια.

Πριν από σχεδόν ένα μήνα η αναμέτρηση θα προκαλούσε ανακατάταξη στη 2η θέση της Α1. Τώρα ο Πανιώνιος προερχόταν απ' τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα του, ικανή να δημιουργήσει απόσταση ασφαλείας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, απ' την πλευρά του, ήταν ευδιάθετος απ' την εξασφάλιση της πρόκρισης στα playoffs της Ευρωλίγκας. Στο κλειστό της Νέας Σμύρνης η θεωρία απείχε πολύ απ' την πράξη κι ο Πανιώνιος έφτασε σε μία τεράστια νίκη, βάζοντας τον Παναθηναϊκό σε σκέψεις εν όψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4/4, 21:45/novasports 3), απέναντι στην οποία θα παίξει για μία καλύτερη προοπτική στα προημιτελικά της κορυφαίος διασυλλογικής διοργάνωσης.


Συγχρόνως το τελικό 63-56 έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό σερί των 27 συνεχόμενων νικών επί του Πανιωνίου, ο οποίος αγνοούσε τη χαρά της νίκης επί του Παναθηναϊκού σε κανονική περίοδο και playoffs απ' την 1/6/05 (60-57)!

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη συνεχίζει απ' το 18-3, ενώ αυτή του Γιάννη Σφαιρόπουλου την πλησίασε στο 17-6, παραμένοντας στην 3η θέση, αλλά ισόβαθμος με τον Π.Α.Ο.Κ. (17-6), τον οποίο θα αντιμετωπίσει προσεχώς στη Θεσσαλονίκη (24η αγων.).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νικητής μόνο ο κόσμος της...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νικητής μόνο ο κόσμος της...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ