2013-04-13 11:04:14
Φωτογραφία για Formula 1: Ταχύτερος ο Χάμιλτον στις κατατακτήριες του Γκραν Πρι Κίνας
Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την πρώτη του pole position με τα χρώματα της Mercedes-Benz και θα ξεκινήσει το αυριανό Γκραν Πρι της Κίνας από την πρώτη θέση.

Δίπλα από το Βρετανό οδηγό της Mercedes στη γραμμή της εκκίνηση θα σταθεί ο Κίμι Ραϊκονεν, ο οποίος σημείωσε με το μονοθέσιο της Lotus το δεύτερο καλύτερο χρόνο, ενώ τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές σημείωσε ο Φερνάντο Αλόνσο της Ferrari.

Ακολούθησαν οι Ρόσμπεργκ, Μάσα, Γκροζάν και Ρικιάρντο. Οι Μπάτον, Φέτελ και Χούλκεμπργκ δεν "έγραψαν" χρόνο στην τρίτη και τελευταία περίοδο των δοκιμών, με τον Γερμανό περσινό πρωταθλητή της Red Bull να ξεκινά τον αυριανό αγώνα από την 9η θέση!

Η ημέρα σημαδεύτηκε από το τραγικό λάθος της Red Bull να αφήσουν τον Γουέμπερ χωρίς καύσιμα, με αποτέλεσμα ο Αυστραλός να εγκαταλείψει στα μισά του Q2! Είναι σίγουρο ότι τα σενάρια για το τι συμβαίνει στην ομάδα των ταύρων θα φουντώσουν και πάλι, ειδικά μετά όσα έγιναν στη Μαλαισία… Και τυχαίο να ήταν το γεγονός ήρθε στη χειρότερη στιγμή για τη Red Bull για να δώσει τροφή στις… θεωρίες συνωμοσίας.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ