2013-04-13 10:47:49
Φωτογραφία για Τραπεζάκια έξω βγάζει ο Υποστράτηγος στη Λαμία
Εδώ και λίγες μέρες στο Ιστορικό κτίριο της Λέσχης, μετά από πρωτοβουλία του Υποστράτηγου Κωνσταντίνου Βλάχου, εμφανίστηκαν τραπεζάκια και πολλοί πίνουν πια το καφεδάκι τους, έξω. Το αναψυκτήριο της Λέσχης προχώρησε σε μια πρωτότυπη κίνηση και αρχίζει να φλερτάρει με το ύφος των καφέ του πεζοδρόμου. Ο Λαρισαίος διοικητής της ΜΕΡΥΠ μίλησε στο scouter.gr και εξήγησε τους λόγους που θέλει να ξαναζωντανέψει τη Λέσχη.

Ο στρατός και οι αξιωματικοί του έχουν δεχτεί τεράστιο οικονομικό πλήγμα και σαν διοικητής αισθάνθηκε καθήκον να προσφέρει όπως μπορεί στα στελέχη της περιοχής. Ένα σπουδαίο κτίριο σαν τη Λέσχη, το οποίο στην πλειοψηφία του παραμένει ανεκμετάλλευτο, έχει την δυνατότητα να γίνει πιο εξωστρεφές και οικείο για τους ανθρώπους του στρατού, είπε χαρακτηριστικά ο διοικητής.

Στο ¨καφέ¨ της Λέσχης θα μπορεί να έρχεται όλος ο στρατιωτικός κόσμος, οι οικογένειες των αξιωματικών και οι απόστρατοι και να πιουν καφέ με 0, 20 λεπτά.


Στα σχέδια του όπως είπε υπάρχει η πρόθεση να εκμεταλλευτεί και τους άλλους χώρους των εγκαταστάσεων, όπως είναι το πάρκινγκ στο πίσω μέρος και το εσωτερικό.

Η μεγάλη κίνηση όμως που επιδιώκει είναι να επεκταθεί με πιο πολλά τραπέζια και ομπρέλες στον μπροστινό χώρο, στον πεζόδρομο.

¨Έχω κάνει προσωπική επαφή με τον Δήμαρχο και έχω την προφορική του έγκριση. Μόλις λάβω και την γραπτή επίσημη έγκριση θα προχωρήσω και σε περαιτέρω διαφοροποιήσεις. Θέλω να βγάλω και άλλα τραπέζια και να βάλω ομπρέλες  για να γίνει όσο πιο όμορφος και φιλόξενος γίνεται ο χώρος¨

Ήδη ο Υποστράτηγος εξοπλίζει και ανανεώνει τα μηχανήματα και τις καφετιέρες της Λέσχης και έχει κάνει προσπάθεια να ομορφύνει και το εσωτερικό της.

Πάντως ξεκαθάρισε πως αυτή η κίνηση μόνο κοινωνικό χαρακτήρα έχει και αρνήθηκε όποια εμπλοκή εμπορικού χαρακτήρα ή ανταγωνισμού με τα καφέ της πόλης.

Το scouter.gr σε επικοινωνία του με τον Δήμαρχο Λαμίας επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Υποστράτηγου.

Ο Γιώργος Κοτρωνιάς παρείχε την συγκατάθεση του στην πρωτοβουλία και τον νέο αέρα που επιχειρεί να δώσει ο Κ. Βλάχος, στις παροχές της Λέσχης. Ξεκαθάρισε όμως, πως η έγκρισή του δεν αφορά και δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε εμπορική εκμετάλλευση. Η λειτουργία της Λέσχης και οι παροχές ή τα προϊόντα που σερβίρει θα είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους προβλέπει το καθεστώς των μελών και όχι σε πολίτες-πελάτες.

Όσον αφορά τα τραπεζάκια έξω;

¨Αν τηρηθεί το βασικό, δηλαδή μόνο για το προσωπικό και τους στρατιωτικούς, ας βγάλει και ομπρέλες¨ είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

¨Πάντα στα επιτρεπτά όρια όμως και σε ότι προβλέπεται¨

http://www.scouter.gr/%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82/
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ