2013-04-14 08:07:05
Φωτογραφία για Κίνα: Έκκληση για ηρεμία στην Κορέα
Ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κεκιάνγκ δήλωσε σήμερα στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι ότι... η κλιμάκωση της έντασης στην κορεατική χερσόνησο δεν ωφελεί καμία πλευρά, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

"Όλες οι πλευρές πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη να διατηρήσουν την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα και να είναι υπεύθυνες για τις συνέπειες", αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου ότι δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Την ίδια στιγμή ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι έκανε σήμερα έκκληση για ειρήνη, διάλογο και αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Κινέζος αξιωματούχος στη διάρκεια συνάντησής του με τον αμερικανό ομόλογό του, Τζον Κέρι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην περιοχή.

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ έφθασε σήμερα στην Κίνα προερχόμενος από τη Νότια Κορέα, όπου κάλεσε το Πεκίνο να κάνει περισσότερα ώστε να εμποδίσει τον σύμμαχό του που έχει απειλήσει με θερμοπυρηνικό πόλεμο τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ