2013-04-14 18:55:16
Φωτογραφία για Στο φως το θρίλερ του μάγειρα απο την Iθάκη - Η έκκληση της οικογένειάς του
Το θρίλερ του ΄Ελληνα μάγειρα που χάθηκε στο Salerno της Ιταλίας, φέρνει πάλι στην επικαιρότητα η οικογένεια του που ζει στην Ιθάκη.

Κανένας υπεύθυνος δεν απάντησε ποτέ στα χρόνια που πέρασαν στο καυτό ερωτημά τους, αν ο Χρήστος Δόριζας είναι ζωντανός ή νεκρός.

Ο Έλληνας ναυτικός, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 21 Φεβρουαρίου 2001 σε ηλικία 50 χρόνων. Τότε εργαζόταν σαν μάγειρας στο καράβι ZIM BRITAIN της εταιρίας COSTAMARE SHIPPING DOMPANY. Στο καράβι είχε μόνο δεκαπέντε μέρες, αλλά στην εταιρία δεκατρία χρόνια. Μάρτυρες ναυτικοί είπαν ότι τον είδαν στην τραπεζαρία στις 8.30 το βράδυ, μία ώρα πριν αναχωρήσουν με προορισμό την Πορτογαλία. Τα ξημερώματα δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του και δεν εντοπίστηκε στην έρευνα που ακολούθησε στους χώρους του πλοίου. Τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στην καμπίνα του και τα κλειδιά πάνω στην πόρτα της.

Κανείς δεν ερεύνησε αν κατέβηκε στο λιμάνι ή επέβαινε στο πλοίο. ΄Eρευνα από τις Ιταλικές Αρχές δεν έγινε εκείνες τις ώρες, γιατί δεν δέχτηκαν οι υπεύθυνοι να επιστρέψουν στο λιμάνι του salerno. Το πόρισμα που με ευκολία δόθηκε; Ατύχημα στη θάλασσα. ΄Εσκυψε, έπεσε και πνίγηκε. ΄Εντεκα χρόνια τώρα η οικογενειά του προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, αλλά η δικαστική διαμάχη με την εταιρία, δεν άναψε το φως στο σκοτάδι. Παρακαλούν τους ναυτικούς που γνωρίζουν τι συνέβη, αλλά και άλλους μάρτυρες αν υπάρχουν, να μιλήσουν έστω και τώρα

Πηγή: anikolouli
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ