2013-04-14 20:13:48
Φωτογραφία για Πως ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη
Μπαρούτι μύριζε η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη 1,5 ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ένταση έχει δημιουργηθεί μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και των αστυνομικών δυνάμεων. 

Με τις χειρότερες προϋποθέσεις έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι των αιωνίων στο Καραϊσκάκη, καθώς έχουν ξεσπάσει επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές οπαδοί του Ολυμπιακού και οι αστυνομικές δυνάμεις με δακρυγόνα και μολότοφ να συνθέτουν την αποπνικτική ατμόσφαιρα έξω από το φαληρικό γήπεδο.

Ολα ξεκίνησαν όταν έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Οι πράσινοι μπήκαν σχεδόν χωρίς προβλήματα στο γήπεδο (μία κροτίδα έσκασε κοντά στον Γιούρκα Σεϊταρίδη), αλλά αμέσως μετά ξεκίνησε ο... πόλεμος.

Οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στην Αστυνομία κι αυτή με την σειρά απάντησε κάνοντας χρήση χημικών και φωτοβολίδων κρότου - λάμψης.


Τα επεισόδια  στις 17:45GR βρίσκονταν σε εξέλιξη με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να πετούν αντικείμενα προς τα ΜΑΤ, τα οποία απαντούν με δακρυγόνα. Η ένταση λαμβάνει χώρα έξω από το πάρκινγκ του γηπέδου.

Η αποπνικτική ατμόσφαιρα, όπως είναι φυσικό, έχει μεταφερθεί και εντός του γηπέδου, εκεί που ήδη έχουν κάνει την πρώτη τους αναγνωριστική βόλτα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Παράπονα για τη φιλοξενία του Ολυμπιακού στο ντέρμπι έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος με... τιτίβισμά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

“Mas eklisan sto asanser gia 15 lepta. Tous evxaristoume ..”. Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος, αφήνοντας αιχμές για τη… φιλοξενία προς τους επίσημους “πράσινους” από την πλευρά του επίσημου Ολυμπιακού.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ