2013-04-17 18:25:25
Φωτογραφία για ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΟΡΗΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 40ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει την Κυριακή μαζί με τους οπαδούς του το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα φορέσει τα... γιορτινά του και θα υποδεχτεί τους οπαδούς του Θρύλου που θα θελήσουν να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις και τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ για τους εορτασμούς.

Από εκεί και πέρα, μία άλλη εκδήλωση θα λάβει χώρα μερικές ημέρες πριν για να γιορταστεί ο τίτλος του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής στις 12:30, χορηγός των ερυθρόλευκων, θα συγχαρεί παίκτες και τεχνικό επιτελείο για την κατάκτηση του τίτλου και στη συνέχεια θα υπάρξουν δηλώσεις εκατέρωθεν. Στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου θα τεθούν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Αναλυτικά:

«Η Vodafone, υπερήφανος Χορηγός της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 12:30, θα έχει τη χαρά να συγχαρεί τους παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Οι παίκτες της ομάδας και ο προπονητής θα είναι στη διάθεση των Μ.Μ.Ε. για δηλώσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ