2013-04-18 10:21:04
Φωτογραφία για Σε επίσχεση εργασίας εργαζόμενοι κλινικής στα Τρίκαλα
Διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους που για κάποιους είναι από το... 2010 ακόμη!!!... Τη φορά αυτή ο κόμπος έφτασε στο χτένι και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλονται ιατρικό, νοσηλευτικό, τεχνολογικό και διοικητικό προσωπικό...

Χθες το πρωί επιδόθηκε στη διεύθυνση της εταιρίας η εξώδικη δήλωση ότι δώδεκα (12) εργαζόμενοι της Κλινικής προχωρούν σε επίσχεση εργασίας. Σ’ αυτή τη δήλωση αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «ενώ εμείς παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε σας σύμφωνα με τις μεταξύ μας συναφθείσες συμβάσεις, εσείς είστε ήδη υπερήμεροι ως προς τη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών μας και αρνείσθε να μας καταβάλλετε ήδη δεδουλευμένα ημερομίσθια και μισθούς, αλλά και αναδρομικά και επιδόματα αδειών και υπερωρίες και ρεπό και τις νόμιμες αυξήσεις, παρότι αναγνωρίζετε την οφειλή σας προς εμάς και παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας και προφορικές σας διαβεβαιώσεις ότι θα προβείτε στη καταβολή και εξόφληση των ήδη δεδουλευμένων και οφειλομένων αποδοχών μας»... Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για συνεχείς οχλήσεις χωρίς ανταπόκριση και σημειώνουν πως «... μας αναγκάζετε σε επίσχεση εργασίας... και απαιτούμε την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων μέχρι σήμερα ποσών, εντόκως, νομίμως».


Σημειώνεται ότι η ιστορική κλινική άλλαξε ιδιοκτησία και πέρασε στα χέρια επιχειρηματιών από την Αθήνα, πριν από πέντε (5) περίπου χρόνια κι έπειτα από πολλές περιπέτειες επαναλειτούργησε τελικά, με προβλήματα ωστόσο όπως αποδεικνύεται, πριν από ενάμισι χρόνο. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απόγνωση, αναμένουν μια κίνηση καλής θέλησης από την ιδιοκτησία της κλινικής προκειμένου να διατηρήσουν τη δουλειά τους, αλλά... να πληρώνονται κιόλας. Η απόφαση για επίσχεση εργασίας έχει ήδη κοινοποιηθεί και στην Επιθεώρηση Εργασίας Τρικάλων.
trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ