2013-04-19 00:50:56
Φωτογραφία για ΙΜΠΑΓΑΣΑ : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ... golazo!
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υποκλίθηκε στο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόσωπο του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τον Πανθρακικό.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος μέσος δήλωσε ότι ο ίδιος είναι παίκτης Κυπέλλου και πως του ταιριάζει αυτός ο θεσμός, καθώς και τα δυο γκολ που έχει πετύχει με την φανέλα του Θρύλου, είναι σ’ αυτή την διοργάνωση.

Τέλος, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να συνεχίσουν σ' αυτό το τέμπο μέχρι το τέλος της σεζόν Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιμπαγάσα:

«Ήταν ένα σπάνιο και μοναδικό παιχνίδι. Έγιναν πολλές αλλαγές και ανατροπές οπότε οφείλαμε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να σκοράρει. Ξεκινήσαμε με δύο επιθέσεις και δύο γκολ και το ίδιο έκανε ο αντίπαλός μας. Μπήκαμε πολύ πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε το παιχνίδι που έπρεπε. Σε αυτούς τους αγώνες δεν πρέπει να αφήνεις τον αντίπαλο να σε απειλεί και όπως είδαμε μπορεί οποτεδήποτε να γυρίσει το παιχνίδι.


Είμαστε έμπειρη ομάδα και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Ανοίξαμε το τέμπο και ίσως τελικά να ήταν θέμα συγκέντρωσης. Είμαστε μεγάλη ομάδα και οφείλουμε να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Διεκδικούσαμε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό γι’ αυτό κι έπρεπε να προσέξουμε περισσότερο. Αυτό το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Αυτό που έβαλε ο Φετφατζίδης είναι… golazo. Έκανε τρομερή προσπάθεια και είχε την υπομονή προκειμένου να τελειώσει την φάση όπως έπρεπε. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα γκολ της χρονιάς. Όσο για μένα; Φαίνεται πως είμαι παίκτης Κυπέλλου. Μου ταιριάζει αυτή η διοργάνωση και για αυτό και τα γκολ μπαίνουν εδώ. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό για το τέλος της σεζόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ