2013-04-20 18:14:36
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ... ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 15-6
Φαβορί υπήρχε εξ αρχής στο τοπικό ντέρμπι του Πειραιά και ο Ολυμπιακός με 15-6 επί του Εθνικού για την 12η αγωνιστική εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Α1 πόλο γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη πέτυχαν τη 12η νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις και μπαίνουν με τον «αέρα» του φαβορί στα πλέι οφ, στην προσπάθειά τους να επιστρέφουν στην κορυφή. Κορυφαία για τις νικήτριες η Ελευθερία Πλευρίτου με 5 τέρματα, ενώ ακολούθησε η Μανωλιουδάκη με τρία.

Στον αντίποδα, ο Εθνικός «έπεσε» στην 5η θέση και στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές θα επιδιώξει να εξασφαλίσει μια θέση για την επόμενη φάση, περιμένοντας παράλληλα και ένα στραβοπάτημα από τον Τρίτωνα που βρίσκεται στην 4η προνομιούχο θέση.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-1, 2-1, 5-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τετζαλίδου 2, Πλευρίτου Ελ. 5, Σώρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 2, Μαυρέλου 1, Πλευρίτου Μαργ. 1, Πλευρίτου Β. , Μπαλωμενάκη 1, Καλογεράκου , Καλάργυρου, Νιαρχάκου, Γιαννοπούλου

Εθνικός (Γιώργος Κατσούλης): Λεοντσίνη, Ζέκου , Χαραλαμπίδου 2, Κουγιουμτζή Μ., Ασουμανάκη , Μπίσμπα , Κουγιουμτζή Ν. , Κούβδου, Καραλόγου , Παντελίδου, Αντωνάκου 1, Σολανάκη 3, Σταματιάδου
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ