2013-04-20 17:57:04
Φωτογραφία για Ο Αμερικανός Πρόεδρος των «Εθελοντών του Κόσμου» και τ. Υφυπουργός Γεωργίας των ΗΠΑ, στο Μαλεβίζι
Ο πρώην Υφυπουργός Γεωργίας των Η.Π.Α. και πρόεδρος της οργάνωσης «Εθελοντές του Κόσμου» Burnham Philbrook επισκέφτηκε το δήμο Μαλεβιζίου και συναντήθηκε με το δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος ενημέρωσε το δήμαρχο για τους σκοπούς και τις δράσεις της Οργάνωσης και συζήτησε μαζί του τρόπους συνεργασίας των δυο πλευρών. Παράλληλα, συζητήθηκαν και γενικότερα θέματα, όπως η προώθηση στις Η.Π.Α. αγροτικών προϊόντων του Μαλεβιζίου, η οικονομική κατάσταση στην Κρήτη και διεθνώς, ενώ αμέσως μετά, ο Burnham Philbrook και οι συνεργάτες του, επισκέφτηκαν την Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου. Εκεί θαύμασαν τους μοναδικούς θησαυρούς που φιλοξενούνται σε αυτή και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη για το καλοκαίρι, όπου όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Οργάνωσης, θα έρθει για διακοπές στο Μαλεβίζι.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης δώρισε στον Burnham Philbrook ξενόγλωσσα βιβλία για την Κρητική διατροφή και το ελαιόλαδο του Ν. Ψυλλάκη, τουριστικούς οδηγούς του δήμου Μαλεβιζίου, ένα CD με όλα τα μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς του δήμου, καθώς και ένα μπουκάλι λάδι και κρασί, για να θυμάται την επίσκεψή του στο Μαλεβίζι.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Μ. Σαμόλης, Αρ. Σαλούστρος, Κ. Φασουλάκης, Θ. Κύρκος, Χ. Κουτσογιάννης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ