2013-04-20 21:37:03
Φωτογραφία για Απαραίτητη η συμβολή όλων για υλοποίηση των μέτρων, λέει ο ΔΗΣΥ
Για την υλοποίηση των μέτρων που εξήγγειλε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και άλλων που θα ακολουθήσουν, καθώς και για... την επανεκκίνηση της οικονομίας είναι απαραίτητη η συνδρομή και η συνεργασία όλων, αναφέρει σε ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ.

Στην ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ καλεί όλους, πολιτικές δυνάμεις και οικονομικούς και κοινωνικούς εταίρους "να συνδράμουμε ενωμένοι και ομόθυμοι στον κοινό στόχο".

Σύμφωνα με τον ΔΗΣΥ , η οικονομική κρίση στην οποία έχει οδηγηθεί η κυπριακή κοινωνία προκαλεί τεράστια προβλήματα, ακόμα και επιβίωσης για μεγάλες ομάδες του λαού μας, προβλήματα ανεργίας, οικονομικής ύφεσης και κοινωνικής ανισότητας και προσθέτει ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν χθες "έρχονται να δώσουν μια πρώτη απάντηση σε αυτές τις τεράστιες και πιεστικές προκλήσεις".

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θεωρεί ότι τα μέτρα απαμβλύνουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας με απώτερο στόχο την επίτευξη ανάπτυξης, της μόνης απάντησης στην οικονομική ύφεση και ότι οδηγούν στο δικαιότερο επιμερισμό των βαρών της κρίσης με στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων.


Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι τα μέτρα εξορθολογίζουν τις κοινωνικές παροχές οι οποίες κατανέμονται με δικαιότερο για τους πολίτες τρόπο, απαμβλύνουν το πρόβλημα της ανεργίας, προσφέρουν κίνητρα και ενθαρρύνουν επενδύσεις, δημιουργούν συνθήκες για δραστηριοποίηση σε νέους τομείς καθώς και προϋποθέσεις για πιο δημιουργική αντιμετώπιση της κρίσης και από νέους ανθρώπους και ανοίγουν το δρόμο καθορισμού μιας εθνικής στρατηγικής στον τομέα της ενέργειας και της ανάπτυξης του φυσικού πλούτου της Κύπρου.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Secretary: cydia tweak update v1.1.1-34
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Secretary: cydia tweak update v1.1.1-34
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ