2013-04-21 08:41:05
Φωτογραφία για Μάνα και γιος καλλιεργούσαν χασισόδεντρα
Μόνο για καλλωπιστικά δεν είχαν τα δενδρύλλια που καλλιεργούσαν μέσα σε μια γλάστρα στο σπίτι τους στα Λουτρά Αιδηψού μία 47χρονη Ελληνίδα και ο 24χρονος γιος της, οι οποίοι έκαναν τη δική τους παραγωγή κάνναβης.

Οι πληροφορίες για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης οδήγησαν τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στο σπίτι των δραστών, όπου βρήκαν τα δυο χασισόδεντρα ύψους 0,50 και 0,55 εκατοστών, αλλά και ένα μεταλλικό κουτί με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δέκα γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο κυλινδρικούς μεταλλικούς μύλους και ένα μαχαίρι με λαβή σιδερογροθιάς για το οποίο μάνα και γιος παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και για παράνομη οπλοκατοχή.

Μια μικρή χασισοφυτεία από τέσσερα δενδρύλλια ύψους ως 0,30 εκατοστών καλλιεργούσε σε μια γλάστρα στην αυλή του σπιτιού της στην Ικαρία μια 57χρονη αλλοδαπή που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Κηρύκου. Στο σπίτι της κατασχέθηκαν εννέα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία συσκευασία με περίπου 100 σπόρους κάνναβης, αλλά και δυο πλήρη και 26 άδεια φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Η αλλοδαπή οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.


Η σύλληψη ενός 24χρονου με 8,4 γραμμάρια ηρωίνης στις Μπενίτσες της Κέρκυρας οδήγησε στην ανακάλυψη της χασισοφυτείας που διατηρούσε μαζί με τον 20χρονο αδελφό του. Στο σπίτι τους, οι άνδρες του τμήματος Αχιλλείων και της Δίωξης Ναρκωτικών κατέσχεσαν 15 δενδρύλλια ύψους 30 εκατοστών και μικροποσότητα κάνναβης και τα δυο αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενα για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Μαζί με τα ναρκωτικά και τα σύνεργα για τη χρήση τους έκρυβε και ένα περίστροφο ένας 25χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Ιστιαία Ευβοίας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε.. Στο σπίτι βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μια συσκευασία με 76,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα κομμάτι γυαλιού με ποσότητα κάνναβης βάρους 6,9 γραμμαρίων και δυο ναργιλέδες με υπολείμματα χασίς. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μόρα: Η εφιαλτική σκιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μόρα: Η εφιαλτική σκιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ