2013-04-21 08:20:03
Φωτογραφία για Πουλούσε κλεμμένα εισιτήρια λεωφορείου και λαθραία τσιγάρα
Το περίπτερο της παρανομίας λειτουργούσε στα Τρίκαλα μία 53χρονη γυναίκα, η οποία πουλούσε στους πελάτες της εισιτήρια αστικών δρομολογίων που αποδείχθηκαν κλεμμένα.

Μαζί με αυτά, διαπιστώθηκε ότι διέθετε στην αγορά και λαθραία τσιγάρα.

Η καταγγελία ενός 36χρονου οδηγού αστικού λεωφορείου ότι άγνωστοι είχαν κλέψει από μέσα ένα μεταλλικό κουτί με 100 ευρώ και 120 εισιτήρια, κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων. Ακολουθώντας πληροφορίες, ένας αστυνομικός έφτασε στο περίπτερο της 53χρονης και ζήτησε να αγοράσει ένα εισιτήριο. Από τον αριθμό του διαπίστωσε ότι προερχόταν από την παρτίδα με τα κλεμμένα και αμέσως έκανε έρευνα στο περίπτερο, όπου ανακάλυψε συνολικά 103 εισιτήρια από την ίδια παρτίδα.

Η περιπτερούχος συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση κλοπιμαίων, αλλά μετά την ολοκλήρωση της έρευνας βρέθηκαν και 31 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και για παραβίαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Για την κλοπή των εισιτηρίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 29χρονου Έλληνα που κατηγορείται ως δράστης.


Για κατοχή μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων τα οποία σκόπευε να διακινήσει στην αγορά της Ξάνθης, συνελήφθη και ένας 49χρονος Έλληνας στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατέσχεσαν 2.660 πακέτα για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι δασμοί και φόροι. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ τα λαθραία τσιγάρα παραδόθηκαν στις αρμόδιες τελωνειακές αρχές. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ