2013-04-21 11:15:08
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΝΤΟ : ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ
Ενδιαφέρον από την Ιταλία και τη Ρωσία φέρεται να υπάρχει για τον Πάουλο Μασάντο, ο οποίος ωστόσο δηλώνει ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και σκέφτεται μόνο την κατάκτηση του νταμπλ.

Τον Ιανουάριο η Λοκομοτίβ Μόσχας είχε κάνει... στενό «μαρκάρισμα» για την απόκτησή του Πορτογάλου μέσου, οι πρωταθλητές όμως αρνήθηκαν την πρόταση που τους έγινε για τον 26χρονο παίκτη. Το ρωσικό ενδιαφέρον παραμένει ωστόσο για τον Μασάντο, αλλά αυτή τη φορά δεν πρόκειται για τη Λοκομοτίβ, την ίδια στιγμή που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και σημαντικής ιταλικής ομάδας, σύμφωνα με τη «Real».

Ο ίδιος ο Μασάντο πάντως δήλωσε στο ίδιο Μέσο ότι είναι χαρούμενος στους ερυθρόλευκους και δεν σκέφτεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. «Περιμένω πως και πως τη στιγμή της απονομής», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος ενόψει της σημερινής φιέστας με τον Πανιώνιο, για να συμπληρώσει πως:

«Θέλουμε το Κύπελλο για να κάνουμε το νταμπλ. Το θέλουμε για μας, τη διοίκηση και τον κόσμο μας».

Όσο για το μέλλον του, ο Μασάντο αρκέστηκε να πει ότι: «Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και το μυαλό μου είναι μόνο στο πως θα πάρουμε το νταμπλ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ