2013-04-21 11:48:53
Φωτογραφία για Eυγενία Μανωλίδου: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει τα χρήματά της από το Master Chef , δυόμιση χρόνια μετά!
Δυόμισι χρόνια μετά το τέλος του πρώτου κύκλου επεισοδίων του Master Chef από το οποίο είχε βγει νικητής ο Άκης Πετρετζίκης και ενώ δεν έχει εξοφληθεί ακόμα η Ευγενία Μανωλίδου αποφάσισε να κινηθεί νομικά -μετά τις αντίστοιχες κινήσεις των τριών σεφ Λουκάκου, Σκαρμούτσου και Λαζάρου αλλά και τις Μπεκατώρου και Συνατσάκη- διεκδικώντας με τη σειρά της και εκείνη το ποσό που της οφείλεται από το Στούντιο ΑΤΑ.

Η παρουσιάστρια σύμφωνα με τη real προχώρησε στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρείας παραγωγής του Master Chef, αλλά και κατά του Mega, με τα οποία ζητεί τη διασφάλιση και την καταβολή ποσού περίπου 40.000 ευρώ, όσο δηλαδή είναι το υπόλοιπο της αμοιβής της που εκκρεμεί.

Η αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης θα εκδικαστεί στις αρχές Ιουλίου, οπότε ορίστηκε δικάσιμος, καθώς η παρουσιάστρια -μη θέλοντας να ασκήσει υπερβολική πίεση λόγω των τεράστιων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η τηλεοπτική αγορά- απέφυγε να ζητήσει την έκδοση προσωρινής διαταγής για τη διασφάλιση των 40.000 εύρω - κίνηση που θα επέσπευδε τη διαδικασία. Η ίδια περιορίστηκε στο να επιβεβαιώσει ότι δεν της έχει καταβληθεί μέρος των δεδουλευμένων της για το μαγειρικό ριάλιτι, ενώ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την απόφασή της να κινηθεί νομικά.

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ