2013-04-21 20:35:03
Φωτογραφία για Ο Cooper στο πλευρό θύματος του Μαραθωνίου
Επίσκεψη-έκπληξη έκαναν ο ηθοποιός Bradley Cooper και ο παίκτης των New England Patriots, Julian Edelman, σε ένα από τα θύματα της διπλής βομβιστικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστόνης Ο 26χρονος αστέρας του ράγκμπι απαθανάτισε τη συνάντησή του με τον βαριά τραυματισμένο Jeffrey Bauman Jr. και τον Αμερικανό αστέρα της ταινίας "Οδηγός Αισιοδοξίας" και ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter του.

Ο Edelman χαρακτήρισε "απίστευτο ήρωα" τον άντρα που επιβίωσε από την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Δευτέρας, που κόστισε τη ζωή σε 3 ανθρώπους και έστειλε 176 άτομα στο νοσοκομείο.

"Φαίνεται καλύτερα. Είναι έμπνευση για όλους μας", συμπλήρωσε ο Edelman.

Στη φωτογραφία, ο Bauman Jr., που έχασε και τα δύο του πόδια εξαιτίας των εκρήξεων που σημειώθηκαν στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου, φαίνεται να έχει τον δεξιό του αντίχειρα ψηλά υψωμένο ενώ στο άλλο του χέρι κρατάει μία μπάλα.

Ο Cooper βρίσκεται στη Βοστόνη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του David O. Russell με τίτλο "American Hustle", στην οποία θα εμφανιστούν επίσης η Jennifer Lawrence, ο Christian Bale και ο Jeremy Renner.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ