2013-04-21 22:43:52
Φωτογραφία για ΦΙΕΣΤΑ: Οι ερυθρόλευκοι σήκωσαν το 40ο τρόπαιο
Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η φιέστα στο γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2012-2013 από τον Ολυμπιακό.

Σε μια μεγάλη γιορτή, με τα 39 κύπελλα παρατεταγμένα στη μέση του γηπέδου, οι ερυθρόλευκοι σήκωσαν το 40ο τρόπαιο και όλος ο Πειραιάς λούστηκε από το φως το βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, ενώ ακουγόταν το We are the champions των Queen.

Προηγουμένως παρουσιάστηκε ένα βίντεο με την ιστορία του συλλόγου και όλες τις μεγάλες μορφές που βοήθησαν να κτιστεί η αυτοκρατορία των τίτλων

Ενα μικρό παιδί με τη φανέλα του Ολυμπιακού ξεκίνησε την ιστορική αναδρομή και έφτασε στο 1ο αστέρι (1954) όπου το περίμενε ο Ηλίας Ρωσίδης.Στο 2ο αστέρι το παιδάκι συνάντησε τον Γιάννη Γκαϊτατζή (1975) και στο 3ο τον Ζιοβάνι (2001). Η κατάληξη της πορείας ασφαλώς στο 2013, όπου ο νυν αρχηγός της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, αγκάλιασε τον μικρό φίλο της ομάδας. Παράλληλα, στα μάτριξ του Καραϊσκάκη έπαιξαν βίντεο με κορυφαίες στιγμές της ερυθρόλευκης ιστορίας.


Oι ποδοσφαιριστές είχαν φέρει και τα παιδιά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Μασάντο και ο Κοντρέρας προσήλθαν σκεπασμένοι με τις σημαίες των χωρών του, της Πορτογαλίας και της Χιλής αντίστοιχα.

Οι πέντε αρχηγοί (Αβραάμ, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Μανιάτης και Τζεμπούρ) του Ολυμπιακού βγήκαν τελευταίοι από τη φυσούνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την Κούπα στα χέρια του και κατευθύνθηκε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Υπό τον ήχο του "We are the Champions" των θρυλικών Queen και του αείμνηστου Freddy Mercury, υψώθηκαν στον πειραϊκό ουρανό κατά σειρά οι 39 Κούπες και τελευταία η 40η από τα χέρια του προέδρου και του πρώτου αρχηγού των ερυθρολεύκων!

'Ολοι οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι και μετά ο Τζεμπούρ ανέβηκε στη θύρα 7 και έδωσε το κύπελλο στους οπαδούς του Ολυμπιακού, που γιόρτασαν ανάλογα.

O γύρος του θριάμβου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από redplanetgr

Φιέστα του Ολυμπιακού για το 40ό Πρωτάθλημα από redplanetgr
Allinsports
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H πιο... «γλυκιά» ισοπαλία! (0-0)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H πιο... «γλυκιά» ισοπαλία! (0-0)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ