2013-04-21 22:42:05
Φωτογραφία για H πιο... «γλυκιά» ισοπαλία! (0-0)
Τη πιο... «γλυκιά» ισοπαλία της ιστορίας του πέτυχε ο ΑΡΗΣ στα Πηγάδια με αντίπαλο τη Ξάνθη (0-0), αποτέλεσμα που τον διατήρησε οριστικά στη Super League σε συνδυασμό καί με τα υπόλοιπα αποτελέσματα που ήρθαν.

Ο Ατρόμητος «κάρφωσε» τη ταλαίπωρη αεκ στο 90' (1-0) στέλνοντας την στα... «τάρταρα» της Football League, την ίδια ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης κέρδιζε τον ΟΦΗ (2-1) στις καθυστερήσεις.

Ακόμα και το πιο... τρελό σενάριο το οποίο μπορεί να θεωρηθεί και ως... επιστημονικής φαντασίας, ο ΑΡΗΣ είναι «σωμένος» 100% !! 

Ποιο είναι αυτό; 

Να δικαιωθεί η αεκ στην επιτροπή εφέσεων, να συνεχιστεί ο αγώνας αεκ-Πανθρακικός (0-1), να «γυρίσει» η... Αγροτική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως το παιχνίδι και να υποβιβαστεί ο ΟΦΗ που παρέμεινε στους 32 βαθμούς... (και ύστερα γύρισε η γη ανάποδα)

Στα δικά μας, ο φετινός αγωνιστικός «γολγοθάς» έλαβε επιτέλους τέλος για τον ΑΡΗ, σε μια χρονιά που σίγουρα δε θα θέλει κανείς να θυμάται, αν αναλογιστούμε τις πολλές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.


Το σημερινό παιχνίδι στη Ξάνθη δε χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης με τον ΑΡΗ να είναι «νωχελικός» στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού,  με πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και χωρίς τις επιθετικές αρετές των τελευταίων αγωνιστικών.

Τέλος καλό όμως, όλα καλά για τον ΑΡΗ που έδειξε χαρακτήρα στο φινάλε του πρωταθλήματος και με ένα εκπληκτικό «ντεμαράζ» στις 6 τελευταίες αγωνιστικές (3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα) πήρε τους βαθμούς που ήθελε «ανακουφίζοντας» στο φινάλε της χρονιάς τους χιλιάδες πιστούς οπαδούς του.

Ο κόσμος του ΑΡΗ ήταν παρόν καί σήμερα στα Πηγάδια, συμπαραστάθηκε στην ομάδα με το δικό του μοναδικό τρόπο «κιτρινίζοντας» το πέταλο απ'ακρη σ'ακρη «σπρώχνοντας» την ομάδα στο θετικό αποτέλεσμα.

Από αύριο ξημερώνει πλέον μια διαφορετική μέρα και όσοι ασχολούνται με τα κοινά του ΑΡΗ θα πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μη ξαναζήσει η ομάδα ανάλογες αγωνιστικές χρονιές όπως της φετινής.

Ο ΑΡΗΣ γενικότερα σαν Σύλλογος είναι «γεννημένος» νικητής, για να πρωταγωνιστεί, να διεκδικεί και να κατακτάει τίτλους, να διαπρέπει στην Ευρώπη και όχι να «χαροπαλέυει» για τη σωτηρία του! 

Ξάνθη : Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτας, Μάνταλος (83' Ντάνι), Βάλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ (67' Πλατέλλας), Φλίσκας, Ντιε, Ράνος (58' Σολτάνι)

ΑΡΗΣ: Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Τάτος (93' Μαργαρίτης), Αγγελούδης (51' Διαμαντάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (85' Οικονομόπουλος), Ζαραδούκας, Κοέλιο
skepastro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Exigency :Cydia tweak new free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Exigency :Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ