2013-04-22 00:57:02
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη Η Μανωλάδα των τύψεων σας!
Θρασύδειλοι υποκριτές, ανέξοδοι ακτιβιστές, ανήθικοι επικριτές και κάθε λογοίς άλλοι... ανανήψαντες στην ηθική, που νομίζετε ότι η σημερινή φτώχια, σας εξαγνίζει και σας νομιμοποιεί, να σκυλεύετε γρυλίζοντας πάνω στις σάρκες όλων μας !

Η «Μανωλάδα» δε βρίσκεται πίσω από την TV σας !

Η «Μανωλάδα» βρίσκεται βαθιά μέσα σας και ας κάνετε ότι δεν τη βλέπετε ! Βρίσκεται στον Αλβανό εργάτη που τον βάλατε να σας βάψει το σπίτι, στον Πολωνό που με 2€ σας καθαρίζει τα τζάμια του καταστήματος σας, στον Ινδό που φροντίζει τα χωράφια σας, στη Γεωργιανή καθαρίστρια που σας καθαρίζει το σπίτι, στη Βουλγάρα που φροντίζει το γέρο σας και στην Ουκρανή που π...τε, στα κρυφά!

Και μη δικαιολογείστε ότι, εσείς δε τους βάλατε να ζουν σα τα ζώα, σε τολς και σε παραπήγματα, διότι … απλά δεν σας χρειάστηκε !

Αλλά και εσείς κυρία μου, που κάνετε τη βόλτα σας στην Ερμού, όταν σταματάτε στο πεζοδρόμιο, στον Καμερουνέζο παράνομο μικροπωλητή, μπροστά από το πολυτελές εμπορικό και τον παζαρεύετε για να του πάρετε μια Gucci τσάντα, με 10€ αντί για 25€ που ζητά, τι νομίζετε ότι κάνετε ;; Απλά περιστασιακά και μόνο, τυχαίνει να είστε λιγότερο ένοχη από τον στυγνό γαιοκτήμονα της Μανωλάδας ! Τώρα συναγωνίζεστε υπερθεματίζοντας, για να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από το "αμάρτημα" !

Ας είναι λοιπόν ! «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω» !

- Καταγγείλετε κάθε μορφή «μαύρης εργασίας» που βλέπετε (και σίγουρα βλέπετε) γύρω σας, χωρίς να ρωτήσετε τους μετανάστες «θύματα» (διότι μπορεί και να σας αρνηθούν, για να τους σώσετε) και μετά …
. αναλάβετε να τους αντικαταστήσετε τα λίγα ματωμένα ευρώ τους, για τους εξασφαλίσετε την υποτυπώδη επιβίωση τους, αλλιώς, κάποια στιγμή, θα αναγκαστούν να μπουκάρουν νύχτα στο σπίτι σας και να σας σφάξουν …. για να επιβιώσουν !

- Μη ξεχάσατε, στα θύματα της «μαύρης εργασίας», να συμπεριλάβετε και τους ντόπιους και ειδικά τους νέους μας !! Ξεκινήστε ψάχνοντας από τις αγγελίες : [πχ 03-04-2013, Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Λάρισας, Μικρές Αγγελίες. ΓΡΑΦΕΙΟ ζητά υπάλληλο κοπέλα έως 25 ετών, γνώσεις Η/Υ, 4ωρη πρωινή 10:00 – 14:00 μηνιαίος μισθός 150 ευρώ, τηλ...]

- Θυμηθείτε τα χειρότερα, ακόμα και από τις «ματωμένες φράουλες», όπως εκείνες τις δυστυχισμένες μάνες, που πουλούν το μωρό τους, τον άστεγο που πουλά το νεφρό του, τη φοιτήτρια που πουλά το κορμί της και τόσους άλλους, που για λίγα ευρώ, είναι έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε !!

- Παραδεχτείτε επιτέλους ότι, αν αυτός ο εγκληματίας δεν έχυνε το αίμα των θυμάτων του, εσείς τώρα θα συνεχίζατε ήσυχα και υποκριτικά να βλέπετε … τη Φαρμαγκιούλ στη TV σας !!

- Αν λοιπόν δεν σας ενδιαφέρει το ΑΙΤΙΟ, αλλά μόνο το ΓΕΓΟΝΟΣ, τότε αφήστε τον Εισαγγελέα να κάνει τη δουλειά του και μη το αναγάγετε σε μείζον Εθνικό θέμα, με διεθνή διάσταση, που απαιτεί το αυτομαστίγωμα μας !

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να αισθάνεται ήσυχος, γι αυτή την απάνθρωπη συμπεριφορά, τη σκληρή ανθρωπιστική εκμετάλλευση, τη ζωώδη καταπίεση και απαξίωση κάθε ανθρώπινου ιδεώδους, που με πολλές θυσίες, μας κληροδότησε ο πολιτισμός μας. Αλλά όλα αυτά συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, με την άμεση ή και έμμεση συμμετοχή μας.

Η έλλειψη παιδείας και η απώλεια αγωγής από την οικογένεια μας, τις τελευταίες δεκαετίες, ήταν ο σπόρος που σήμερα βρήκε πρόσφορο έδαφος, μέσα σ’ αυτή την πρωτοφανή διάλυση του Κράτους, στη φτώχεια και στη μιζέρια μας, να βλαστήσει σαρκοβόρα ζιζάνια, που θεριεύουν και απειλούν να μας πνίξουν.

Αφήστε ήσυχη τη Μανωλάδα! Αλλού είναι το πρόβλημα !

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ