2013-04-22 04:28:03
Φωτογραφία για Λείο δέρμα κι απαλό... μα πώς;
Η τελειομανία είναι μια «αρρώστια» που λίγο πολύ την παθαίνουν όλες οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου. Τα θέλουν όλα σωστά και άψογα! Το ίδιο και το δέρμα τους!

Γυναίκες που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε ινστιτούτο ομορφιάς και κέντρα αισθητικής μπαίνουν στον πειρασμό και αφήνονται στους ειδικούς όταν πρόκειται για το πρόσωπο, το σώμα, τα νύχια, λίγο πριν το γάμο.

Μια λεπτομέρεια για να δείχνει η νύφη όμορφη μέσα στο νυφικό που έχει διαλέξει αφορά στην αποτρίχωσή της. Και το γνωρίζουμε όλες... ότι οι τρίχες δεν είναι λεπτομέρεια τελικά! Ακόμα κι αν παραμένετε πιστές στο κλασικό ξυραφάκι παρά τις μεθόδους που υπάρχουν πια, ξανασκεφτείτε αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε την παραμονή και ανήμερα του γάμου να υποφέρετε από ερεθισμένο κόκκινο δέρμα που τσούζει και τραβάει Η λύση υπάρχει και την κρατούν στα χέρια τους οι ειδικοί... Λίγες μέρες πριν το γάμο, κλείστε ένα ραντεβού για αποτρίχωση σε κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς και απολαύστε, αν όχι άλλες υπηρεσίες περιποίησης σώματος, τουλάχιστον μία βασική! Αποτριχώστε πόδια, μπικίνι, μασχάλες και αν χρειάζεται χέρια και πρόσωπο. Ολοκληρώστε με κάτι καταπραϋντικό και ενυδατικό και το αποτέλεσμα θα ξετρελάνει κι εσάς, αλλά και το σύζυγο! Δέρμα απαλό σαν μωρού, που θα κρατήσει μέρες!
gamoi.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ