2023-08-08 08:00:03
Φωτογραφία για Θύμα χυδαίας επίθεσης η Αθηναΐς Νέγκα για τη λεύκη - «Ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα»
Μία άσχημη λεκτική επίθεση δέχτηκε η Αθηναΐς Νέγκα από έναν ανώνυμο λογαριασμό στο Twitter, για μια φωτογραφία που δημοσίευσε και στην οποία φαίνεται η λεύκη στα πόδια της.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την πάθησή της, ενώ έχει εξηγήσει πόσο δύσκολο της ήταν μέχρι να την αποδεχτεί. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, φαίνεται καθισμένη σε ένα παγκάκι, ενώ φοράει σορτσάκι.

Το σχόλιο που δέχτηκε για το στιγμιότυπο, έγραφε: «Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης».

Η δημοσιογράφος προτίμησε να μην απαντήσει προσωπικά στο εν λόγω σχόλιο, όμως έκανε μια νέα ανάρτηση σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε.

Σε αυτή έγραψε: «Να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Ανέβασα μια φωτό και ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για μένα και την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του Χ! Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και ασφάλειας;».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ