2013-04-22 07:02:03
Φωτογραφία για H πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Δυτική Στερεά, τα νησιά του Ιονίου και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, περιμένουμε τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 25 στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στο Σαρωνικό και σχεδόν μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ