2013-04-22 07:21:03
Φωτογραφία για Το σίριαλ της ζωής τους
Ενα αγόρι και ένα κορίτσι στον καναπέ. Ακούγεται η φωνή ενός ώριμου άντρα. Ο πατέρας διηγείται στα παιδιά του πώς γνώρισε τη μητέρα τους. Με την εξομολόγησή του, διανθισμένη με πλήθος κωμικοτραγικών περιπετειών, να διαρκεί εννέα χρόνια! Χωρίς να έχουμε μάθει ακόμη ποια είναι η γυναίκα που τον νοικοκύρεψε.

Αυτό είναι το εύρημα της υπερεπιτυχημένης κωμικής σειράς του CBS «How I met your mother», η οποία βρίσκεται στον όγδοο κύκλο της και οδεύει προς το φινάλε: οι δημιουργοί της ανακοίνωσαν πριν από μερικές εβδομάδες ότι ο ένατος κύκλος θα είναι ο τελευταίος.

Στο μεταξύ, τα παθήματα του Τεντ Μόσμπι (Τζος Ράντνορ) συνεχίζονται. Με τον ίδιο να αναζητεί την ιδανική αγάπη. Με τους κολλητούς του, τον Μάρσαλ (Τζέισον Σίγκελ) και τη Λίλι (Αλισον Χάνιγκαν), να επαναπροσδιορίζουν τη σχέση τους μετά τη γέννηση του γιου τους.

Με τον sex maniac Μπάρνι Στίνσον (Νιλ Πάτρικ Χάρις) και την καναδέζα αρραβωνιαστικιά του και πρώην ερωμένη του Τεντ, Ρόμπιν Σερμπάτσκι (Κόμπι Σμάντλερς), να αγωνίζονται να χωρέσουν τις ανασφάλειές τους μέσα στην εύθραυστη σχέση τους.


Αν και έχει γραφτεί ότι το «How I met» συνεχίζει την παράδοση σειρών όπως τα «Φιλαράκια» και το «Sex and the city», στην πραγματικότητα καταφέρνει να διαφοροποιηθεί αρκετά: με όλες τις (απαραίτητες σε μια κωμωδία) υπερβολές οι ήρωές του είναι πιο φυσιολογικοί άνθρωποι από τη λοβοτομημένη παρέα της Τζένιφερ Ανιστον.

H νεοϋορκέζικη κοινωνία στην οποία κινούνται είναι λιγότερο ωραιοποιημένη από εκείνη στην οποία ζει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Eξάλλου ο Μόσμπι και οι φίλοι του δεν είναι γεννήματα της φαντασίας των σεναριογράφων, είναι οι ίδιοι οι σεναριογράφοι - συμπαραγωγοί Κάρτερ Μπέις και Κρεγκ Τόμας: ο Μπέις είναι ο Τεντ και ο Τόμας είναι ο Μάρσαλ. Το δε σίριαλ, αποτέλεσμα της επιθυμίας τους να ξαναζήσουν τα ατίθασα νιάτα τους.

Οσο για τη Λίλι με την υποβόσκουσα αλλά εκρηκτική σεξουαλικότητα, είναι η γυναίκα του Τόμας, η Ρεβέκκα, που απρόθυμη αρχικά να εκτεθεί δέχθηκε με την προϋπόθεση να την υποδυόταν η Χάνιγκαν.

Η ηθοποιός συμφώνησε, το καστ συμπληρώθηκε με τους εξαιρετικούς Πάτρικ Χάρις και Σμάντλερς, η συνταγή έδεσε. Συνταγή... ντελικατέσεν, καθώς οι θεαματικότητες απογείωσαν τη σειρά και τα κασέ των πρωταγωνιστών.

Η μέση τηλεθέαση επεισοδίου είναι ενδεικτική: για την πρώτη περίοδο 9.470.000 θεατές, για τη δεύτερη 8.940.000, για την τρίτη 8.210.000, για την τέταρτη 9.420.000, για την πέμπτη 8.600.000, για την έκτη 8.790.000 και για την έβδομη (και πιο επιτυχημένη από όλες) 9.670.000.

Η δε ένατη, η οποία θα προβληθεί το φθινόπωρο του 2013, δεδομένου ότι θα είναι η τελευταία αλλά και ότι θα αποκαλύψει την κυρία Μόσμπι (θα είναι κάποια άγνωστη ή κάποια από όσες έχουν κατά καιρούς παρελάσει από τη ζωή του Τεντ;) πηγαίνει ως φαίνεται για νέο ρεκόρ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ