2013-04-22 09:30:06
Φωτογραφία για ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ
Ξεκάθαρος στόχος του Ολυμπιακού είναι το νταμπλ, κάτι που το γνωρίζουν ο Μίτσελ και οι παίκτες του, για αυτό και ο Ισπανός τεχνικός δεν ρίχνει τον ρυθμό των προπονήσεων αφού θέλει ετοιμοπόλεμους τους ερυθρόλευκους.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό η χθεσινή-εντυπωσιακή φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Από σήμερα οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας, με στόχο το νταμπλ (και) τη φετινή σεζόν.

Οι πρωταθλητές είχαν επικρατήσει με σκορ 6-2 του Πανθρακικού στο πρώτο ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες, την προσεχή Κυριακή (20:00) στην Κομοτηνή, έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προκριθούν στον τελικό με μία ανάλογα εντυπωσιακή εμφάνιση και να προσφέρουν θέαμα και γκολ στους οπαδούς τους, τους οποίους είχαν στεναχωρήσει με το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.


Από εκεί και πέρα, ο τελικός στο ΟΑΚΑ αργεί ακόμα, αφού η ΕΠΟ έχει ορίσει τη διεξαγωγή του στις 11 Μαΐου. Οπότε απομένουν περίπου είκοσι μέρες μέχρι να παίξουν για ακόμη ένα τρόπαιο οι παίκτες του Θρύλου.

Για αυτό τον λόγο δεν σκοπεύει ο Μίτσελ να ρίξει την ένταση των προπονήσεων και να φορτσάρει σε ορισμένες περιπτώσεις το ρυθμό τους, ώστε να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση.

Μάλιστα δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να υπάρξει και ένα φιλικό, ώστε να παραμείνουν «ζεστοί» οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν το μεταγραφικό σχεδιασμό τους εν όψει της επόμενης σεζόν. Ήδη για την νέα αγωνιστική περίοδο έχουν «κλείσει» οι Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Μπουχαλάκης, Τζανακάκης, Μπόατενγκ, Σάμαρης και Ολαϊτάν.

Επίσης, επιστρέφουν οι δανεικοί Τάτος (Άρης), Ζαραδούκας (Άρης), Διαμαντάκος(Άρης), Ποτουρίδης (Πλατανιάς), Κάταϊ, Γκρμπιτς και Ντιελνά. Όλο το δυναμικό της ομάδας, ωστόσο, θα αξιολογηθεί από τον Ισπανό τεχνικό για να μειωθεί το υπεράριθμο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, μένει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Ιμπαγάσα, ενώ δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι αποχωρήσεις των Μοντέστο, Πάντελιτς, Ντιακιτέ και ίσως του Πίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ