2013-04-22 09:31:43
Φωτογραφία για Πάτρα: Φονική φρενίτιδα! Mήλον της έριδος η διασκέδαση σπουδαστών και εφήβων – Θα έφευγε για Αθήνα ο Τσίρκας αλλά δεν πρόλαβε
Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στον χώρο της νύχτας και οι φόβοι για αντίποινα δεν έχουν καταλαγιάσει. Η πόλη ζει μια φονική φρενίτιδα, καθώς το δεύτερο μακελειό έγινε μέρα μεσημέρι, το περασμένο Σάββατο, μπροστά σε δεκάδες περαστικούς, στην οδό Ανθείας, στα Ζαρουχλαίικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση του Τσίρκα με τους δολοφόνους του έγινε τυχαία και ο ίδιος θα έφευγε για την Αθήνα, καθώς είχε προειδοποιηθεί ότι κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος Τσίρκας θ’αποβίβαζε στα Ζαρουχλαίικα τα άλλα δύο άτομα και θα αναχωρούσε για την Αθήνα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας έχει εξαπολύσει ανρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών δραστών, δύο ανδρών και μιας γυναίκας.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πλέον οριστικά τακτοποιήσει τον έναν τουλάχιστον δράστη της χθεσινής δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα στα Ζαρουχλέικα, και σχηματίζεται δικογραφία που αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα στον εισαγγελέα, ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.


Χθες το απόγευμα έγινε επιχείρηση στην Αρόη και οι γονείς του δολοφονηθέντος Κώστα Φράγγου έξω από κλαμπ της οδού Σαχτούρη, οδηγήθηκαν στην ασφάλεια για κατάθεση, ενώ η ΕΛ.ΑΣ εξακολουθεί να αναζητά τον αδελφό του.

Την ίδια ώρα διάχυτη είναι η ανησυχία στην τοπική κοινωνία μετά το αιματοκύλισμα της τελευταίας βδομάδας. Η ανησυχία περνά τα γεωγραφικά όρια της Πάτρας καθώς γονείς φοιτητών και σπουδαστών που ζουν στην Πάτρα, καρδιοχτυπούν.

Μάλιστα κάποιοι εκφράζουν την αίσθηση ότι τα χτυπήματα έχουν σχέση με το πού κατευθύνεται η νεολαία τη νύχτα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ