2013-04-22 11:19:03
Φωτογραφία για Άγριος καβγάς Παπαδάκη - Γιακουμάτου: Nα ανακαλέσετε αμέσως! Αυτά με τους ομοίους σας!
Με καλεσμένο τον Γεράσιμο Γιακουμάτο ήταν θέμα χρόνου πότε θα σημάνει η ώρα του καβγά μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ και του Γιώργου Παπαδάκη. Η ώρα αυτή δεν άργησε να έρθει Η ερώτηση του παρουσιαστή στον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ δεν άρεσε καθόλου στον κ. Γιακουμάτο, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: "Ζητάτε απ' τη ΔΗΜΑΡ να πει ένα ηρωϊκό όχι και μετά να βουλιάξει η Ελλάδα"!

"Ειλικρινά σήμερα δεν έχω διάθεση, σας παρακαλώ πάρα πολύ!", διαμαρτυρήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης για να ακούσει τη φράση "Η αλήθεια είναι κακιά! Πονάει"!

Τότε ο παρουσιαστής βγήκε από τα ρούχα του! "Σας παρακαλώ πολύ, στον δημοσιογράφο δεν θα αναφέρεστε με αυτό το ύφος! Να ανακαλέσετε αμέσως! Εγώ κάνω ερώτηση ως δημοσιογράφος και μου απαντάτε σαν να είμαι στέλεχος κόμματος! Αυτό με τους ομοίους σας! Και με τους ανθρώπους του επιπέδου του δικού σας! Ανακαλέστε!", είπε ο Γιώργος Παπαδάκης σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν ανακάλεσε ποτέ και ο παρουσιαστής επανήλθε στο θέμα λέγοντας: "Η φασιστική αντίληψη ότι ο δημοσιογράφος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ένα τέτοιο τρόπο για να αποστομωθεί που του χρεώνουν απόψεις άλλων κομμάτων"...

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: zappit
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ