2013-04-22 17:00:14
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΒΡΑΔΙΑ... ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΣΤΟ «V' Ammos»
Μεγάλης σπουδαιότητας είναι η αποψινή βραδιά για τον Ολυμπιακό, καθώς οι βετεράνοι της ομάδας έχουν την δική τους γιορτή στο "V' Ammos" στις 7 το απόγευμα με πολλές βραβεύσεις και εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Οι παλαίμαχοι του Θρύλου έχουν προγραμματίσει μία εκδήλωση με πάνω από 350 καλεσμένους από την "οικογένεια" του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Στο πλαίσιο της γιορτής αυτής θα τιμηθούν ιστορικοί πρόεδροι, όπως οι Γιώργος Ανδριανόπουλος ('53-'67), Νίκος Γουλανδρής (δεκαετία '70), Σταύρος Νταϊφάς (δεκαετία '80), Σωκράτης Κόκκαλης ενώ θα βραβευθεί και ο νυν πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, που μετράει... "3 στα 3".

Επίσης θα τιμηθεί ο Μίτσελ για την κατάκτηση του τίτλου και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, η ομάδα του Ολυμπιακού (την οποία δεδομένα θα εκπροσωπήσουν οι πέντε αρχηγοί) αλλά και οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ζιοβάνι.

Η εκδήλωση θα γίνει στο "V' Ammos" και θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα. Εκτός των άλλων οι βετεράνοι πέραν της συνάντησης που θα κάνουν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, του έχουν ετοιμάσει και μία σούπερ έκπληξη ενώ θα του δώσουν και ένα βραβείο που πήραν πρόσφατα για εκείνον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BMW i Innovation Days 2013
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BMW i Innovation Days 2013
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ