2013-04-22 17:12:05
Φωτογραφία για Μητρικός θηλασμός - Διήμερο με μεγάλο ενδιαφέρον!
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο « Αττικόν» Ρίμινι 1 Χαϊδάρι, οργανώνεται ένα Διήμερο σημαντικών εκδηλώσεων για τον μητρικό θηλασμό από τον Σύλλογο Διεθνώς Πιστοποιημένων Σύμβουλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδας «Γαλαξίας».

Η πρώτη εκδήλωση που αφορά κυρίως επαγγελματίες με εμπειρία στη βοήθεια της διαδικασίας του θηλασμού, θα γίνει την Παρασκευή 26/4/2013 από τις 9:00-20:00 και είναι ένα ολοήμερο εργαστήριο που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αφορά τα πρακτικά προβλήματα του θηλασμού. Το εργαστήρι γίνεται στη Αγγλική γλώσσα με βασικό ομιλητή, την Catherine Watson- Genna IBCLC , που εργάζεται στη Νέα Υόρκη και είναι συνεργάτης του περιοδικού Clinical Lactation. Η ομιλήτρια είναι ειδική στην αντιμετώπιση της αγκυλογλωσσίας και άλλων πρακτικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Η είσοδος για την ημέρα αυτή είναι περιορισμένη και χρειάζεται προεγράφη.


Η δεύτερη εκδήλωση που αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται για το θαύμα του θηλασμού, θα πραγματοποιηθεί στις 27/4/2013 από 9:00-14:35. Αποτελεί την 6η Ημερίδα για το μητρικό θηλασμό του συλλόγου, με θέμα «Μητρικός θηλασμός :Τα παιδιά δεν μπορούν να περιμένουν!» Κύρια ομιλήτρια είναι πάλι η Catherine Watson- Genna. Η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας, μέχρι την πλήρωση του αμφιθεάτρου.

Το διήμερο αυτό είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Μιλένας Ρούζκοβα για την προσφορά της στην προώθηση του μητρικού θηλασμού στην χώρα μας αλλά και την συμβολή της στο έργο του Γαλαξία*.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο:

Σύλλογος Διεθνώς πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδας «Γαλαξίας», Λ.Πεντέλης 104, 15235, Βριλήσσια,

e-mail: [email protected] , Τηλ: 210 58 32 228 , Κιν: 6977-406870 , Fax: 210 58 32 229.

Υπεύθυνη: Π.Μέξη – Μπουρνά (Παιδίατρος Νεογνολόγος Διευθύντρια ΕΣΥ).

*Οι σκοποί του συλλόγου Διεθνώς Πιστοποιημένων Σύμβουλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδας « Γαλαξίας» είναι κυρίως η προώθηση του μητρικού θηλασμού στην Ελλάδα, και η προώθηση της ιδιότητας των IBCLC, ώστε να επιτευχθούν αυτοί οι σκοποί. Διοργανώνει μια ημερίδα κάθε χρόνο, τα μέλη του συμμετέχουν σε σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και έχει συμβάλει στην διαδικασία πιστοποίησης των δυο φιλικών προς τα βρέφη νοσοκομείων στην Ελλάδα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρουμελιώτικο Πάσχα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρουμελιώτικο Πάσχα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ