2013-04-22 17:53:05
Φωτογραφία για «Ξέρεις ποια είμαι;», φώναζε η Pις Γουίδερσπουν στον αστυνομικό που τη συνέλαβε
Στο κρατητήριο αστυνομικού τμήματος της Ατλάντα οδηγήθηκαν η βραβευμένη με Οσκαρ Ρις Γουίδερσπουν και ο σύζυγός της τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/04) όταν τους σταμάτησε αστυνομικός επειδή οδηγούσαν με το τζιπ τους στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

«Ξέρεις πώς με λένε; Ξέρεις ποια είμαι εγώ; Ετοιμάσου να γίνεις πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων». Αυτό γύρισε και είπε, κρεμασμένη η μισή έξω από το παράθυρο, η 37χρονη σταρ στον αστυνομικό που τη σταμάτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Επιμένοντας στην αρχή πως δεν πρόκειται για πραγματικό αστυνομικό.

Εκείνος, σύμφωνα με την αναφορά που έκανε (και την οποία δημοσίευσε το Variety) της απάντησε «Δεν ξέρω πώς σε λένε. Ούτε χρειάζεται να το ξέρω. Μπες μέσα, σκάσε και κάτσε κάτω». Ενώ στη συνέχεια έκανε αλκοτέστ στο σύζυγό της (τον 42χρονο ατζέντη Τζιμ Τοθ) που οδηγούσε, ανακαλύπτοντας πως ήταν πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Το ζευγάρι, που βρέθηκε στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της ταινίας The Good Lie, μεταφέρθηκε στο κρατητήριο με τις κατηγορίες αντίστασης κατά της αρχής και οδήγησης σε κατάσταση μέθης αντίστοιχα. Και αφέθηκε ελεύθερο λίγες ώρες αργότερα.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ