2013-04-23 02:30:18
Φωτογραφία για Διέψευσε τον Αλαφούζο στα περί Νταμπίζα ο Καραγκούνης
Ο Γιώργος Καραγκούνης διέψευσε τα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι ο ίδιος πρότεινε τον Νίκο Νταμπίζα στον πρόεδρο του Τριφυλλιού.

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Αλαφούζος στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και σε ότι είχε να κάνει με το θέμα του Νίκου Νταμπίζα υποστήριξε πως ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν αυτός που σε ένα γεύμα που είχαν οι δυο άντρες του πρότεινε τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδος για την  θέση του τεχνικού διευθυντή.

Λίγες ώρες αργότερα όμως ο Γιώργος Καραγκούνης με επίσημη δήλωση του που μοίρασε ο εκπρόσωπος του σε όλα τα Μ.Μ.Ε. ο "Τυπάρας" διέψευσε το συγκεκριμένο γεγονός και μάλιστα σε μια επιθετική θα λέγαμε δήλωση υποστήριξε ότι ενώ έχει ανεχτεί πάρα πολλά από τους ανθρώπους που έχουν στις τύχες τους το Τριφύλλι θα δεν ανεχτεί να λένε ότι λειτουργεί σαν "μυστικός σύμβουλος" ή "μάνατζερ" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.


Μάλιστα από το ύφος της ανακοίνωσης μπορεί να καταλάβει κανείς ότι ίσως η απόσταση που συνεχίζει να χωρίζει τον "Κάρα" από τον Παναθηναϊκό παραμένει μεγάλη και δεν έχει μειωθεί παρά την αναθέρμανση των σχέσεων των δυο πλευρών.

Η σχετική δήλωση του Γιώργου Καραγκούνη αναφέρει:

"Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον κ. Αλαφούζο να έχει κάνει τοποθέτηση στην ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την εμπλοκή μου στην πρόσληψη νέων στελεχών θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο της ομάδας για τα εξης:

Σέβομαι οποιονδήποτε έχει θεσμικό ρόλο στον Παναθηναϊκό , γιαυτό δεν έχω τοποθετηθεί μέχρι σήμερα για όσα ανακριβή και υποτιμητικά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και με αφορούν. Επίσης είμαι διαρκώς συγκαταβατικός σε κάθε νέα πρόταση της ΠΑΕ για οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντί μου.

Δεν θα ανεχτώ όμως, από ανθρώπους που με οδήγησαν με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουν στην αποχώρηση μου από τον Παναθηναϊκό, να μου αποδίδουν σήμερα έναν ρόλο “μυστικού συμβούλου“ η “μάνατζερ“ που προτείνει στελέχη και τεχνικούς διευθυντές.

Όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου απέφυγα συστηματικά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα οποιαδήποτε εμπλοκή σε παρόμοια ζητήματα και ακριβώς το ίδιο πράττω και τώρα. Αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος και συνεχίζω την καριέρα μου που με τόσες θυσίες έχω χτίσει.

Παραμένω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ποδοσφαιριστής... ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ"

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ