2013-04-25 01:01:00
Φωτογραφία για Σείεται ο πλανήτης στο 70%
Γράφει η Περκουλαράκη – Παπανικολοπούλου Δήμητρα

Η πρώτη έκλειψη του 2013 είναι μια σεληνιακή έκλειψη η οποία... πραγματοποιείται στις 25 Απριλίου του 2013 και ώρα 3:57:07(στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, που θεωρούνται βίαια ζώδια) και η οποία επηρεάζει τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σε μοίρες 1 έως 11, στα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, και Υδροχόος). Η έκλειψη της Σελήνης θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Άρη. Επιπλέον, ο Άρης θα είναι σε σύνοδο με τον σταθερό Sheratan. Η διάρκεια της θα είναι 4 ώρες και η επιρροή της θα είναι 6 μήνες. Η έκλειψη θα είναι ορατή στην Αυστραλία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα, τμήματα της Ευρώπης και στην Ελλάδα.

Επιδρά στην ψυχολογία των ανθρώπων και δημιουργεί σεισμούς, ακραία καιρικά φαινόμενα και ηφαιστειογενείς εκρήξεις (Λονδίνο, Ιταλία, Ουάσινγκτον, Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Μέση Ανατολή)
. Η έκλειψη αυτή θεωρείται ότι είναι έκλειψη των γυναικών, ωστόσο στην πολιτική θα προκαλέσει για την Ελλάδα πρόωρες εκλογές και αναταραχές. Θα τεθεί θέμα ηγεσίας στην Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ, διάσπαση της ΔΗΜΑΡ, προβλήματα στο ΣΥΡΙΖΑ, διάσπαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Θα ιδρυθεί ένας μεγάλος πολιτικός φορέας από τις υγιείς δυνάμεις του τόπου. Θα προκληθούν πολιτικά σκάνδαλα και προβλήματα στο μεταναστευτικό βάσει του 70%. Η Αμερική θα ζήσει εφιαλτικές στιγμές στην οικονομία και δολοφονία μεγάλου πολιτικού ηγέτη. Η Τουρκία θα ζήσει τρομοκρατικές επιθέσεις, ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμούς και φυσικές καταστροφές.

Η χειρότερη επίδραση που μπορεί να έχει αυτή η έκλειψη τόσο στην πολιτική όσο και στον άνθρωπο είναι η ανάδρομη φορά του Κρόνου στον Σκορπιό που αντιπροσωπεύει το παρελθόν ενός πολιτικού, το οποίο παρελθόν του καθορίζει το μέλλον. Ήρθε ο καιρός οι πολιτικοί τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλο το νότο να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η σεληνιακή έκλειψη αυτή μαζί με τις δύο επόμενες που έρχονται (η ηλιακή 10 Μαίου στον Ταύρο και η σεληνιακή στις 25 Μαίου στον Τοξότη) ανατρέπουν τα πολιτικά δεδομένα στον πλανήτη. Ετοιμάζουν το έδαφος για την πτώση της Μέρκελ, για τις αναταραχές στην Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία. Θα έχουμε την παραίτηση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ λόγω σκανδάλων, ενώ ένας μεγάλος Ιταλός πολιτικός θα κινδυνέψει λόγω απόπειρας δολοφονίας που θα γίνει εναντίον του».

Η ηλιακή έκλειψη στις 10 Μαίου στο ζώδιο του Ταύρου είναι η ίδια ακριβώς με την έκλειψη στις 10 Μαίου του 1994. Οι πολιτικές και προσωπικές αποκαλύψεις της εποχής εκείνης έρχονται να ολοκληρωθούν σήμερα. Θα προκαλέσει και αντιδράσεις που έχουν σχέσεις με το γυναικείο φύλο. Θα γίνει μια νέα Αραβική Άνοιξη. Άσχημα πολιτικά γεγονότα στην Κίνα, επιθέσεις, οικονομική ανισορροπία. Επηρεάζονται επίσης νότια Αμερική και Ινδία που θα ζήσουν μεγάλες αναταραχές. Στην μεσόγειο θα έχει ενεργό ρόλο ο Πούτιν και επέρχεται το τέλος για έναν μεγάλο θρησκευτικό ηγέτη.

Η τρίτη έκλειψη είναι Σεληνιακή, πραγματοποιείται στις 25 Μαίου στο ζώδιο του Τοξότη και είναι ορατή στην Αμερική, Δυτική Αφρική και Νοτιοδυτική Ευρώπη. Είναι η έκλειψη των αποκαλύψεων, έχει να κάνει με την βιομηχανία, τον τουρισμό και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις όμως είναι και η αρχή του τέλους. Πρόκειται για ένα αστρολογικό φαινόμενο, του οποίου τα αποτελέσματα δεν τα βλέπουμε άμεσα. Οι εκλείψεις αυτές είναι επίσης πιθανόν, στο 70%, να προκαλέσουν διάσπαση της ΟΝΕ.

Όταν πρόκειται για Σεληνιακές εκλείψεις η επίδρασή τους διαρκεί μήνες όσο η διάρκειά της. Όταν πρόκειται για Ηλιακές εκλείψεις η επίδρασή τους μετράται σε χρόνια, ανάλογα με την διάρκειά τους. Και οι δύο τύποι εκλείψεων επηρεάζουν την πολιτική και προκαλούν οικονομική ανισορροπία και φυσικές καταστροφές. Σε προσωπικό επίπεδο δημιουργούν τεταμένες σχέσεις με φίλους, γείτονες, αδέρφια, συζύγους και γονείς. Γενικά, αν είστε έτοιμοι να πάρετε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση προσπαθήστε να το αναβάλλετε έως τις 6 Μαίου 2013.

Με εκτίμηση

Μία άλλη άποψη

Περκουλαράκη – Παπανικολοπούλου Δήμητρα (P.M.A.F.A)

Εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers

Σύστημα «Semiramis» στο 70%
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ