2012-04-03 02:57:07
Φωτογραφία για Πειραιάς, υποψήφιοι και Νέα Δημοκρατία… αλλαγή σκηνικού!
Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού αναμένεται στον Πειραιά για την Νέα Δημοκρατία μετά τις επικείμενες εθνικές εκλογές... αφού και στην Α’ περιφέρεια Πειραιά αλλά και στην Β’ περιφέρεια οι μετακομίσεις στην κεντροδεξιά πολυκατοικία δίνουν και παίρνουν ενώ αναμένεται να βγουν νέοι βουλευτές.

Α’ Πειραιά

Εδώ τα πράγματα είναι μπερδεμένα για την Νέα Δημοκρατία και αυτό επειδή από τους 4 βουλευτές που εκλέγονται τα τελευταία 10 χρόνια οι 3 θα βρίσκονται σε ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Μελάς θα είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος Καμένου, ο Πέτρος Μαντούβαλος στο ψηφοδέλτιο του Γ. Καρατζαφέρη και ο Γιώργος Καλός με το ψηφοδέλτιο της Ντόρας Μπακογίαννη.

Από την άλλη, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δείχνει να ασχολείται περισσότερο με τα θέματα του δήμου του, παρά με τις εθνικές εκλογές.

Οι Βασικοί διεκδικητές της μίας ή των δύο εδρών που θα βγάλει εκεί η ΝΔ, είναι ο Αν. Υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Κατσαφάδος


και ο Σπύρος Σπυρίδων με μεγάλη επιρροή στα Νησιά του Πειραιά.

Σαφές προβάδισμα για την πρώτη θέση φαίνεται να έχει ο Κ. Αρβανιτόπουλος με δεύτερο τον Κατσαφάδο, ο οποίος ευνοείται από την σχέση του με την κόρη Μιχαλολιάκου,

κάτι που του ανοίγει τον δρόμο και σε νέους Μανιάτες ψηφοφόρους.

Β’ Πειραιά

Στην Β’ Πειραιά η Νέα Δημοκρατία έχει σοβαρά προβλήματα, αφού και εδώ έχει σημαντικές διαρροές από την μεταφορά του Γ. Βασιλείου στο Κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη,

αλλά και των Τριανταφύλου και Κουράκου στο κόμμα Καμένου.

Για τις δύο έδρες που θα βγάλει εκεί η Νέα Δημοκρατία, θα συναγωνιστούν, με ελπίδα εκλογής τέσσερις υποψήφιοι.

Αρχικά οι δύο βουλευτές Γ. Τραγάκης και Τ. Νεράτζης οι οποίοι όμως αποδοκιμάζονται, καθώς ο κόσμος τους χρεώνει για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα σήμερα.

Την μεγαλύτερη φθορά από τους δύο την έχει ο Τ. Νεράτζης, αφού πολλά στελέχη από το γραφείο του βρίσκονται ήδη ή στο κόμμα Μπακογιάννη ή στο κόμμα Καμένου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μην εκλεγεί.

Οι άλλοι δύο διεκδικητές είναι ο Κούλης Βρεττάκος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, οι οποίοι είναι και οι δύο στενοί φίλοι του Αντώνη Σαμαρά και διεκδικούν με αξιώσεις μία από τις δύο εκλόγιμες θέσεις,

με τον πρώτο, όπως όλα δείχνουν να έχει το προβάδισμα.

Αναμένουμε τις εκλογές για να επιβεβαιωθούμε… Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ