2013-04-26 09:18:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Σπείρα στήνει καρτέρι σε ανυποψίαστους oδηγούς και ξαφρίζει τα αυτοκίνητα
Απανωτά είναι τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα διαρρήξεων σε σταθμευμένα ΙΧ στο κέντρο της Πάτρας, ακόμη και σε ώρες που κανείς δεν το περιμένει. Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από τα χτυπήματα βρίσκεται οργανωμένη σπείρα τα μέλη της οποίας δρουν με οργανωμένα και μεθοδικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν οι δράστες, καιροφυλακτούν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κυρίως κοντά σε υποκαταστήματα τραπεζών, αλλά και σε πολυσύχναστα περίπτερα.

Όταν διαπιστώσουν ότι κάποιος οδηγός σταθμεύει το όχημά του, είτε για να «σηκώσει» χρήματα από τα ΑΤΜ της τράπεζας, είτε να αγοράσει κάτι από το περίπτερο, χτυπούν αστραπιαία.

Αν ο οδηγός του οχήματος έχει ξεχάσει την πόρτα του ΙΧ ξεκλείδωτη εφορμούν και αρπάζουν ό,τι βρουν. Από κέρματα, κινητά, χρήματα, μέχρι τσάντες με έγγραφα, κ.ά.

Σε διαφορετική περίπτωση, σπάζουν το παράθυρο του οχήματος, με το ίδιο αποτέλεσμα.

Τελευταίο κρούσμα, καταγράφηκε το βράδυ της Τετάρτης γύρω στις 9.30 στην οδό Αγίου Ανδρέου, όπου ο δράστης σπάζοντας το τζάμι του οχήματος, άρπαξε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη του Ι.Χ. και μερικά μικροαντικείμενα διέφυγε προς την Όθωνος Αμαλίας

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟ... ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟ... ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ