2012-04-03 07:07:06
Φωτογραφία για Το φαρμακείο του Μίδα
Κατατρεγμένος και βρεγμένος από της ζωής το χρέος μα όχι μόνο απ’ το αληθινό, αλλά κι απ’ το δήθεν κομμάτι της πίτας που αναλογεί στον... καθένα, είπε να ανοίξει τη δική του δουλειά. Στις μέρες μας θα ‘χει σίγουρα πελατεία κρίνοντας απ’ τα τεκταινόμενα.

Και ποιος δε θα πάει. Τρία επί έξι δεκαεννιά, ένα κι ένα τέσσερα.. ή μήπως πέντε; Να τα δώσω; Πάρτα!

Προπαίδεια για νέα θύματα. Αυτή διδάσκουν στο σπίτι τους, αυτή μας μαθαίνουν κι εμάς. Θα ‘ρθει η μέρα όμως που θα μετράνε τα ρούχα τους αναλόγως κι απ’ τη καλή κι απ’ την ανάποδη. Πλησιάζει.

Μη σκοτίζεσαι.

Τι θέλεις; Ότι θέλεις το ‘χει. Μικρά, μεγάλα, στρογγυλά, τετράγωνα, πεντάγωνα, στο χρώμα της νέας αυγής; Πράσινα, κόκκινα, κυρίως μαύρα αλλά και κάθε λογής καψοφτιαγμένα υβρίδια. Το καθένα για άλλο λόγο. Άλλο για το πρωί, άλλο για το βράδυ, άλλο για το κεφάλι, άλλο για τη μέση άλλο για το άλγος κάθε είδους. Εβραίως φάσματος.


Υπάρχει λύση.

Τους λες τι έχεις και σου δίνουν το ανάλογο. Ξέρουν αυτοί. Ούτως ή άλλως η επιχείρηση λειτουργεί περιοδικά, καμιά φορά κι εφημερίδες.. εεε με συγχωρείς κι εφημερίες ήθελα να γράψω!

Πως μου ‘ρθε τώρα στο λαιμό αυτό; Αφού το ‘χα καταπιεί. Τι να κάνουν κι αυτοί οι έρμοι. Θα τρώνε τις τσάρκες τους. Αυτές που κάνουν από λουλούδι σε λουλούδι σαν τις μέλισσες. Βέβαια το κεντρί βγαίνει μόνο όταν απειληθεί ή πολιτική τους θέση.. άντεε πάλι, η ποιοτική τους ήθελα να πω.

Αγαπητοί κλινήρεις, αυτιά ανοιχτά και στόματα κλειστά. Αλλά και να ξεφύγει κάτι, μη σας παίρνει από κάτω. Τον χρυσό δεν τον απορροφάει ο οργανισμός. Από πάνω μπαίνει, από πίσω βγαίνει.

Καλή όρεξη να τους πείτε. Γιατί σίγουρα θα τους έχει ανοίξει και κεράστε τους από πίσω.

Ξέρετε τι.

Το χάπι το χρυσό. Χαρά στην ανταπόδοση!

victorkoum.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ