2012-04-03 07:31:04
Φωτογραφία για Οπλοστάσιο για.... τρομοκράτες στη Λούτσα!
Προς το παρόν φαίνεται να απομακρύνεται, όπως από την αρχή σας μεταδώσαμε στο planet-greece, το σενάριο να πρόκειται για οπλισμό που να προέρχεται ή να προορίζεται για τρομοκρατική οργάνωση Αν και με την ποσότητα των όπλων που βρέθηκε θα μπορούσε κάλλιστα να εξοπλίσει άριστα ολόκληρο... λόγο τρομοκρατών!

 Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα όπλα που βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Λούτσα και συγκεκριμένα, σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Αύρας, ξεπερνούν τα 100.

Τα περισσότερα από αυτά ήταν πακεταρισμένα σε κουτιά και πρόκειται κυρίως για καλάσνικοφ, πολεμικά τυφέκια και πιστόλια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εισάγονταν λαθραία από Γερμανία. Επιπλέον, βρέθηκαν εξαρτήματα όπλων, σφαίρες και φόρμες παραλλαγής.

Για την εν λόγω υπόθεση αναζητείται ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας, δικηγόρος και πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Αρτέμιδας, ενώ προσήχθησαν δύο άτομα από το στενό του περιβάλλον.

Επισήμως, οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ λόγω του όγκου των όπλων που βρέθηκαν, αλλά και τη διασπορά τους σε κάθε χώρο του σπιτιού, οι άνδρες των εγκληματολογικών εργαστηρίων και σήμανσης θα παραμείνουν στην πολυκατοικία όλη τη νύχτα.

Πάντως την υπόθεση χειρίζεται η Κρατική Ασφάλεια. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ισχυρή δόνηση στο Μεξικό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ισχυρή δόνηση στο Μεξικό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ