2013-04-27 17:27:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Καταγγέλλουν αφόρητη ηχορύπανση στην Hρώων Πολυτεχνείου από πλοίο που έχει... μονίμως αναμμένες τις μηχανές του
"Δεν έχω κατανοήσει σήμερα τι προέχει πιο πολύ σε αυτή την κοινωνία όπως την έχουμε καταντήσει, η διευκόλυνση των επιχειρηματιών εις βάρος των πολιτών η η αρμονική ζωή των πολιτών. Και βέβαια η εξυπηρέτηση των αυτού μεγαλειοτήτων των επιχειρηματιών.

Ο έρμος ο πολίτης είναι αναλώσιμος. Γιατί τα λέω αυτά; Ιδού:

Κάθε δύο με τρεις ημέρες αγκυροβολεί στο λιμάνι της Πάτρας, στην θύρα 7 κάποιο πλοίο το όποιο για τρεις με τέσσερις ημέρες έχει τις τουρμπίνες του και δουλεύουν στο φουλ εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο με αποτέλεσμα εμείς που κατοικούμε εκεί κοντά στην Ηρώων Πολυτεχνείου έχουμε σοβαρό πρόβλημα από την ηχορύπανση.

Ακόμα και με κλειστά παράθυρα ο θόρυβος των τουρμπινών είναι ισχυρός και ενοχλητικός με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κοιμηθούμε και τα παιδιά μας να συγκεντρωθούν στο διάβασμα τους.

Σε τηλεφώνημα μου στο 108 με παρέπεμψαν σε κάποιο αρμόδιο γραφείο και εκεί με πληροφόρησαν ότι δεν δύνανται να κάνουν τίποτα γιατί έτσι είναι προγραμματισμένο.


Σε παρατήρηση μου τουλάχιστον τις βράδυνες ώρες να σταματήσουν τις τουρμπίνες μου απήντησαν ότι δεν γίνονται αυτά και ότι οι τουρμπίνες θα συνεχίσουν μέρα νύχτα να δουλεύονταν.

Αν θέλω μου είπαν να πάω να το συζητήσω με τον λιμενάρχη. Τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρει που λέει και το γνωμικό.

Πριν από χρόνια που ήταν ενεργό το λιμάνι αυτό στη θύρα 7 τέτοιο θόρυβο δεν ακούγαμε ποτέ.

Και αναρωτιέμαι εγώ σαν φιλήσυχος πολίτης τι πρέπει να κάνω. Άντε να κάνω υπομονή δυο με τρεις ημέρες.

Το θέμα είναι ότι το καράβι αυτό αγκυροβολεί συνεχώς με αποτέλεσμα ο θόρυβος να έχει καταστεί πλέον μόνιμος.

Η μόνη λύση είναι η εισαγγελία αν και δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι. Και μετά το κράτος με φορολογεί και έχει απαιτήσεις από μένα".

Από αναγνώστη του thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ