2013-04-27 19:50:05
Φωτογραφία για ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΤΟΥΡΕ... ΝΙΚΗΣΕ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. *ΒΙΝΤΕΟ*
Τη δύναμη της έδρας της εκμεταλλεύτηκε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ και επέστρεψε στις νίκες, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Πρεμιέρ Λιγκ.

Ο πρώην ερυθρόλευκος, Γιάγια Τουρέ, σκόραρε, ενώ τις 100 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Νταβίντ Σίλβα. Οι «πολίτες» ανέβηκαν στους 71 βαθμούς, ενώ τα «σφυριά» έμειναν στους 42’,γνωρίζοντας την ήττα μετά από πέντε ματς (2-3-0).

Η γηπεδούχος επέστεψε στις νίκες, μετά την ήττα με 1-3 από την Τοτέναμ και πήρε τη νίκη για 6ο συνεχόμενο ματς στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά ο Άντι Κάρολ της χάλασε το «μηδέν» στην άμυνα!

Για την Σίτι σκόραραν ο Αγκουέρο στο 28’ και ο Γιάγια Τουρέ στο 83’, ενώ για τα «σφυριά» μείωσε ο Άντι Κάρολ στο 90’, με δυνατό σουτ που πέρασε κάτω από τα πόδια του Χαρτ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Γιαγιά Τουρέ, Μπάρι, Νταβίντ Σίλβα (77’ Μίλνερ), Νασρί (86’ Κολό Τουρέ), Τέβες (83’ Χαβι Γκαρθία), Αγκουέρο.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ, Κόλινς, Γουίνστον Ριντ, Ο'Μπράιεν (79’ Μάθιου Τέιλορ), Ο'Νιλ, Νόλαν (79’ Κάρλτον Κόουλ), Ντιαμέ, Βαζ Τε (65' Τζακ Κόλισον), Τζάρβις, Άντι Κάρολ.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ