2013-04-28 17:05:43
Φωτογραφία για ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
Πανηγυρισμοί τέλος στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, καθώς από σήμερα οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας ρύθμισαν τα ρολόγια τους σε ώρα… Λονδίνου.

Ένας από τους μεγάλους στόχους της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό, δηλαδή η πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, επετεύχθη την Παρασκευή (26/4) με τη νίκη επί της Αναντολού Εφές. Έτσι, από σήμερα το μεσημέρι (28/4), αφού το Σάββατο είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας επανήλθαν στις προπονήσεις, καθώς τη Μεγάλη Τρίτη (30/4) ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 25η αγωνιστική της Α1.

Το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός έχει «κλειδώσει» την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Α1, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει τη δυνατότητα να δει την κατάσταση των παικτών του, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν ένα δυνατό τεστ κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Πανιώνιος.

Όμως, αυτό δεν πρόκειται να είναι το μοναδικό παιχνίδι που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» πριν την αναχώρηση για το Λονδίνο και τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (10/5, 19:00), καθώς έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με ομάδες για φιλικό το Μεγάλο Σάββατο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ