2013-05-02 18:45:07
Φωτογραφία για zerozero.pt : ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΑΛΙΝΟ
Στον Ολυμπιακό... στέλνουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ τον Λεάντρο Σαλίνο, υποστηρίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπράγκα έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τους ερυθρόλευκους.

Τη στιγμή που ο ίδιος ο Σαλίνο φροντίζει να μην δημοσιοποιεί τις προθέσεις του αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, οι Ίβηρες τονίζουν ότι ο 27χρονος παίκτης έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η ιστοσελίδα «zerozero.pt» επικαλούμενη ιταλική εφημερίδα, αναφέρει για ταξίδι του αθλητικού διευθυντή της Λάτσιο, Ίγκλι Τάρε, με την διαφορά όμως ότι τσέκαρε άλλον ποδοσφαιριστή της Μπράγκα και όχι τον Σαλίνο

«Ο Έντερ εξετάζεται από τη Λάτσιο. Αυτό αποκαλύπτει ο ιταλικός Τύπος την Μεγάλη Πέμπτη.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» το υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τον Πορτογάλο διεθνή. Το συμβόλαιο του Έντερ λήγει το 2017» αναφέρει σχετικά το εν λόγω δημοσίευμα, για να προσθέσει:

«Σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, η Λάτσιο προσπαθεί να κάνει δικό της τον Λεάντρο Σαλίνο. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ