2013-05-08 21:03:03
Φωτογραφία για Μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γερμενή κατέθεσε ο Καμίνης
​Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης κατέθεσε μήνυση το πρωί της Τετάρτης κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, για την επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Πέμπτη από τον βουλευτή μέσα στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων.

Στη μήνυσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων ζητά την ποινική δίωξη και την παραδειγματική τιμωρία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για: άδικες και αξιόποινες πράξεις εξύβρισης, έργω εξύβριση, απρόκλητη επίθεση, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τυχόν άλλες άδικες και αξιόποινες πράξεις που θα διαπιστωθούν κατά την ανάκριση.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του 12χρονου κοριτσιού, που εκείνη τη στιγμή παραλάμβανε το πασχαλινό δώρο του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, στη μήνυση, αναφέρεται ακόμα και στην απόπειρα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής να χρησιμοποιήσει το όπλο που έφερε.

Συγκεκριμένα λέει: «τα μέλη της φρουράς μου τον απομόνωσαν σε ένα παρακείμενο χώρο όπου στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν με σκοπό να τον οδηγήσουν εκτός του κτιρίου, ο μηνυόμενος έπιασε τη λαβή του όπλου που έφερε μαζί του, αλλά τα μέλη της προσωπικής μου φρουράς τον απέτρεψαν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση και τελικά τον οδήγησαν εκτός του κτιρίου. Κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσής του, όπως μου ανέφεραν τα μέλη της προσωπικής μου φρουράς, τους έλεγε "είμαι βουλευτής, δεν μπορείτε να με συλλάβετε, θα σας κάνω μήνυση"».

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οδήγηση... μετά μουσικής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οδήγηση... μετά μουσικής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ