2013-05-09 09:17:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Σε στέκια οπαδών της ψάχνουν τoυς δoλοφόνους των Φράγκου και Σινούρη
Στα στέκια οργανωμένων ποδοσφαιρικών οπαδών της Αθήνας έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόπτων της διπλής δολοφονίας έξω από το κλαμπ Βijoux, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους συγκεκριμένους χώρους εκτιμάται ότι έχουν βρει καταφύγιο οι δύο άνδρες, που αναζητούνται ως ύποπτοι για την εν ψυχρώ δολοφονία του Κώστα Φράγκου και του Βασίλη Σινούρη, αλλά και για υποθέσεις ληστειών και άλλων σοβαρών αδικημάτων στη χώρα μας.

Μάλιστα, φαίνεται πως ήδη έχουν ενημερωθεί αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους και δεν αποκλείεται να οργανωθεί επιχείρηση αντίστοιχη με εκείνη για τη σύλληψη του Αλέξη Φράγκου, στην οποία συμμετείχαν επίλεκτες δυνάμεις των ΕΚΑΜ. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΛΑΣ προσπαθεί να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τις έρευνές της, προκειμένου να έχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Σημαντικά στοιχεία, πάντως, φαίνεται να έχουν αντλήσει οι αρχές και από τον κατηγορούμενο Αλέξη Φράγκο, αδελφό του θανόντος Κώστα Φράγκου, σε σχέση με απειλές που δεχόταν το τελευταίο διάστημα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ