2013-05-11 05:55:04
Φωτογραφία για Δημήτρης Λαγιόπουλος «Δεν ψάχνω στη ζωή μου έναν άνθρωπο μόνο για να συμβιώνω»
Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly για τη συνεργασία του... με τον Giorgio Armani, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τη ψάχνει στην προσωπική του ζωή.

Για τη συνεργασία με τον οίκο Armani, το γνωστό μοντέλο είπε: "Είχα κάνει ήδη αρκετά βήματα στην Ελλάδα στο modeling, αλλά λόγω των σπουδών μου και της τηλεόρασης δεν είχα δοκιμάσει τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό. Αναζητούσα μια πρόκληση και το χρωστούσα στον εαυτό μου αυτό και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω. Πέρασα από castings. Σε τόσο μεγάλα shows δεν έχει σημασία ποιoς είσαι, από ποια χώρα και τι είσαι. Είναι όλοι ίσοι, όλα τα top models από όλο τον κόσμο. Συναγωνιζόμασταν 500 άτομα, έπειτα από προεπιλογή", ενώ για το πώς αισθάνθηκε όταν κατάφερε να κλείσει τη συμφωνία πρόσθεσε: "Τότε κατάλαβα τι σημαίνει ως σχεδιαστής και ως επιχειρηματίας. Έπειτα από τόσα χρόνια εμπειρίας στη μόδα, σε έβλεπε στο catwalk, έκανε προσωπικά την επιλογή των μοντέλων και όχι κάποιος συνεργάτης του
. Αυτό ήταν μεγάλη τιμή για μένα και σπάνιο για το χώρο της μόδας. Ήταν ευγενέστατος, πρόσχαρος, προσιτός και ήταν εκεί για να βοηθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Παρόλο που είναι παγκοσμίου κύρους όνoμα, με δεκάδες βοηθούς και συνεργάτες, ήταν παρών σε όλα. Έπρεπε να είμαστε 7 η ώρα το πρωί στην πρόβα και ήταν πριν από εμάς εκεί. Και την ημέρα του show, που οι περισσότεροι σχεδιαστές ζουν τη μαγεία της προβολής μπροστά από τις κάμερες, εκείνος ήταν από τους πρώτους στα παρασκήνια".

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος παραδέχτηκε: "Η αγάπη κρύβει τεράστιους κινδύνους, αλλά ωραίους. Πρέπει, όμως, να ξέρεις να τους τιθασεύεις. Και αν κάνεις λάθος στην αγάπη, το καλό είναι να μην τα επαναλάβεις και να μαθαίνεις μέσα από αυτά", ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης συμπλήρωσε: "Γενικά στις σχέσεις μου, και όχι μόνο στις προσωπικές, δεν αναζητώ πρόσωπα με τα οποία θα έχουμε απόλυτα κοινά χαρακτηριστικά.Καλό είναι να υπάρχουν τα βασικά στοιχεία, για να μπορείς να επικοινωνείς, αλλά δεν επιδιώκω το τέλειο. Δεν ψάχνω στη ζωή μου έναν άνθρωπο μόνο για να συμβιώνω, αλλά και για να εξελιχθώ".
yupiii.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ