2013-05-13 14:48:04
Φωτογραφία για Ηλεία: Προσποιήθηκε τον εφοριακό και πήρε... 7 κιλά ψωμί!
Έναν ξεχωριστό τρόπο «σκαρφίστηκε» το πρωί του Σαββάτου άγνωστος άνδρας στο Τραγανό, προκειμένου να «εξασφαλίσει» το ψωμί για την οικογένειά του! Ο άγνωστος άνδρας, σύμφωνα με τις μαρτυρίες γύρω στα 40 και με προσεγμένη εμφάνιση και ντύσιμο, μπήκε στο φούρνο «Ομφαλός» του κ. Γιώργου Αλεβιζόπουλου, στο κέντρο του Τραγανού, προσποιούμενος… τον εφοριακό!

Παρουσία πελατών, ο άγνωστος άντρας ανακοίνωσε περίτρανα πως είναι εφοριακός της ΔOY Αμαλιάδας και αφού ενημερώθηκε από την υπάλληλο του αρτοποιείου ότι ο ιδιοκτήτης έλειπε, της ζήτησε να του δώσει… 7 κιλά ψωμί!

Η υπάλληλος του αρτοποιείου δίπλωσε τα καρβέλια και τα έβαλε στη σακούλα, αλλά τη στιγμή που τα δάχτυλά της ακούμπησαν στην ταμειακή μηχανή για να «χτυπήσει» την απόδειξη, ο «εφοριακός» τής ζήτησε να του τα δώσει μισοτιμής υποσχόμενος μελλοντική διευκόλυνση από τη ΔΟΥ Αμαλιάδας!

Η υπάλληλος «τσίμπησε» και ο άγνωστος άνδρας που είχε προσποιηθεί τον εφοριακό πήρε το ψωμί και… μην τον είδατε!

Όταν φυσικά επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου και ενημερώθηκε για την επίσκεψη του «εφοριακού», το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν… να χαμογελάσει, καθώς κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί!

Μιλώντας μάλιστα στo patrisnews ο κ. Γιώργος Αλεβιζόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι δυστυχώς σημεία των καιρών. Με την ευκαιρία όμως αυτή, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους συναδέλφους προκειμένου να μην πέσουν και αυτοί θύματα απάτης». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ